ΜΠΑΣΚΕΤ | ΠΑΙΔΙΚΟ :ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ


Πραγματικά ολοκληρωτικό μπάσκετ είδαμε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό της Νεάπολης απο τους παίκτες του Χ.Κουμούδη. Η κορυφαία αμυντική απόδοση και οι σωστές επιθετικές κινήσεις έφεραν το +32 τη διαφορά στον αγώνα με την ΜΕΝΤ.

Οι νεαροί αθλητές του παιδικού μας αφιέρωσαν την νίκη στον συμπαίκτη τους Φώτη Παπασυμεωνίδη, ο οποίος αποχώρησε απο το παιχνίδι όταν σε μία φάση τραυματίστηκε στο μέτωπο και προσκομιστηκε στο νοσοκομείο για ράμματα. Τελικό σκορ για την ομάδα μας 64-32.

Σε δεκαπέντε ημέρες ο επαναλληπτικός στο κλειστό της ΜΕΝΤ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την προπονήτρια της ΜΕΝΤ κ.Ματούλα Μαλλιαρού για την χορήγηση πρώτων βοηθειών στον αθλητή μας Φώτη Παπασυμεωνίδη, που είχε σαν αποτέλεσμα την επί πεντελέπτου ενασχόληση της με τον αθλητή μας.

Πραγματικά αισθανόμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι για την ενέργεια της αυτή και την επαινούμε δημόσια.

"Σε ευχαριστούμε Ματούλα".


Το φύλλο αγώνα




ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΜΕΝΤ 64-32
Δεκάλεπτα:13-4,25-10,39-21,64-32
Διαιτητές:Παπαδόπουλος Χ.Παπαδοπούλου Κ.
ΣΑΠΚ Νεάπολης (Κουμούδης): Xριστοδούλου, Μούσσας, Ταταρίδης 11, Χριστοφόρης 14(1), Χύτας,Λαζάρου 12, Καρασαββίδης 14, Χατζηστεφάνου 11(2), Παπασυμεωνίδης 2, Τιγκιρίδης, Τσιώρας, Στεργιόπουλος.

ΜΕΝΤ (Μαλλιαρού): Παπαστεργίου 5, Ακάσης, Γηρούσης 10, Ιτιμούδης 4, Σπυριδωνίδης 2, Χατζόπουλος, Αποστόλου 7(1), Κωνσταντινίδης 2, Κρητικόπουλος 2, Μισερλής, Τσίγκας.








Δείτε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο : http://www.sapkneapolis.gr/2014/02/live_23.html