ΜΠΑΣΚΕΤ | ΠΑΙΔΙΚΟ : ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Με την σημερινή ήττα του παιδικού λαμβάνει τέλος το πολύ ωραίο ταξίδι των παιδιών του Χ.Κουμούδη. Πραγματικά αυτή η ομάδα μας απέδειξε πολλές φορές πως η Νεάπολη έχει μέλλον. Η ήττα όπως και να ήρθε δεν μας ενδιαφέρει. Τώρα έχουμε δουλειά μπροστά μας ώστε σε λίγα χρόνια,για να μη γράψουμε και γρηγορότερα,αυτά τα παιδιά θα κοσμούν την πρώτη μας ομάδα... Το τελικό 70-65,το διαγράφουμε και κοιτάμε μπροστά...

ΔΗΛΩΣΗ Γ.Γ. ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ κ.ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΖΙΚΗ: "Πρέπει να ευχαριστήσω εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου,τον προπονητή Χρήστο Κουμούδη. 'Οχι μόνο για την αξιόλογη δουλειά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια με τα παιδιά του παιδικού. Όχι μόνο για το ήθος που είναι αναγνωρισμένο και εκπέμπει προς κάθε κατεύθυνση. Αλλά και για το ζήλο και την αυτοθυσία που δείχνει καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο του συλλόγου και κατ΄επέκταση των αθλητών του.

Επίσης θέλω να πω δημόσια το πόσο περήφανος είμαι εγώ και κάθε φίλος της ομάδας μας βλεποντας αυτούς τους δεκαπεντάχρονους και δεκατετράχρονους να αγωνίζονται, να ματώνουν και να σηκώνουν ψηλά τη σημαία του συλλόγου μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και περιμένουμε και τις επόμενες φουρνιές να είναι στην πρώτη γραμμή του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης...

Πρέπει να ευχαριστήσω τέλος τους γονείς αυτών των παιδιών που τόσα χρόνια είναι κοντά στα παιδιά τους και στην ομάδα και μπορώ να τους πω υπεύθυνα πως ο κόπος αυτός αξίζει..."

Το φύλλο αγώνα

ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 70-65

Δεκάλεπτα: 11-16, 31-32, 48-46, 70-65
Διαιτητές: Ιγνατίου-Τσανακτσίδης
ΕΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ (Μπαξεβάνος): Ταυλαρίδης 22(2), Πασχαλίδης 10(1), Αρμένης 3(1), Τετράδης 3(1), Σκοπίδης 2, Αδάμ 8, Αβοκάτος 9, Σπουργίτης 12, Παπαδόπουλος 1, Λύτας, Κυριακίδης.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Κουμούδης): Χριστοδούλου 7, Μούσα 1, Ταταρίδης 8, Χριστοφόρης 14(4), Λαζάρου 7, Καρασαββίδης 5, Χατζηστεφάνου 20(4), Παπασυμεωνίδης 2, Τσιώρας 1, Ζουμπουλίδης.