ΜΠΑΣΚΕΤ | ΑΝΑΚΟΙΚΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά των βετεράνων το Δ.Σ. του ΣΑΠΚ Νεάπολης θέλει να ευχαριστήσει τους Χρήστο Δενεσίδη και Κωνσταντίνο Φυλακτό που έτρεξαν τα διαδικαστικά θέματα ώστε να δώσει η ομάδα μας το παρόν της για πρώτη φορά. Κατάφεραν και συγκέντρωσαν αρκετούς αθλητές για να έχουμε την όσο καλύτερη εκπροσώπηση μας. Και τέλος, βρήκαν τους απαιτούμενους χορηγούς. Τα πέτυχαν όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο των συμμετοχών για το τουρνουά. Αυτό και από μόνο του μας δίνει το κουράγιο για την επόμενη δύσκολη χρονιά που θα βαδίσει ο σύλλογος μας στα δύσκολα μονοπάτια της Γ΄Εθνικής. Αν κάποιος έχει τη θέληση όλα μπορεί να τα καταφέρει.

Και βέβαια η πολύ καλή δουλεία ανταποκρίνεται και στο τελικό στόχο της ομάδας των βετεράνων που κατάφεραν να τερματίσουν στην τρίτη θέση, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ στον μικρό τελικό. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που ανέβασαν την σημαία του συλλόγου μας στο βάθρο των νικητών από την πρώτη κι όλας χρονιά συμμετοχής τους.

Τέλος , πολλά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή του τουρνουά και περιμένουμε του χρόνου να ορισθούν αγώνες και στο κλειστό της Νεάπολης , όπως μας έχουν υποσχεθεί.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και από τον Σεπτέμβριο πιο δυναμικά...!!!

Για το Δ.Σ. του ΣΑΠΚ Νεάπολης
Μποζίκης Αντώνης
Γενικός Γραμματέας