ΜΠΑΣΚΕΤ | ΑΝΔΡΙΚΟ : ΠΙΚΡΟ ΓΛΥΚΟ ΛΕΜΟΝΙ


Για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι η ομάδα μας έδειξε αμυντικές αδυναμίες, οι οποίες στοίχησαν και τη νίκη στον σημερινό αγώνα με τον Ιωνικό.

Τελικό σκορ 81-68.
 Το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής παίρνει φωτιά σήμερα μετά τις νίκες του Μαντουλίδη μέσα στην Ελευθερούπολη και του ΚΑΟΣ επί του Μακεδονικού...

Οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή του πλυθαίνουν, κάτι που μας εξυπηρετεί αφάνταστα, αρκεί την επόμενη βδομάδα μέσα στην Αγία Βαρβάρα Καβάλας να καταφέρουμε να πάρουμε το πρώτο εκτός έδρας διπλό για την φετινή χρονιά.






Κακή και για τις δύο ομάδες η διαιτησία των Σιταρίδη, Γραικού με τον δεύτερο να παίρνει το μαχαίρι από τον περσινό αγώνα του με τον Μέγα Αξέξανδρο και να συνεχίζει το έργο του σε αυτό το ματς.








Αρκετός ο κόσμος στο κλειστό της Ιωνίας ο οποίος ήταν μοιρασμένος. Περισσότερο εκδηλωτικοί οι φίλοι της ομάδας μας που όμως πρέπει να δείξουν το σθένος τους και στα εντός έδρας παιχνίδια.







Οι δύο προπονητές δεν είχαν και πολλά μυστικά να μας παρουσιάσουν και το παιχνίδι παίχτηκε στη δύναμη και στο νεύρο.









Στο 3ο δεκάλεπτο και ενώ η ομάδα μας έφτασε το σκορ στο 50-49, τρία αλλεπάλληλα λάθη και ολιγωρίες στην άμυνα έφεραν το αποτέλεσμα στο 59-51, για κλείσει τελικά το δεκάλεπτο με 59-53.








Σε καλή μέρα βρέθηκε ο Παναγιώτης Κοσμίδης ο οποίος πέτυχε 14 πόντους.









Δυστυχώς ο Μάκης Ταουκίδης δεν έπιασε τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του και σε αυτό το παιχνίδι. Βέβαια είχε να αντιμετωπίσει αρκετούς ψηλούς και η κούραση του ως ένα σημείο δικαιολογημένη.











ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 81-68

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-18, 42-35, 59-53, 81-68

ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Μπαξεβάνης): Μητακίδης , Ρούζιος 5, Παναγιώτου 12 (1), Τερσενίδης 4, Ζεϊμπέκης 14 (3), Μπάρκος, Παπαβασιλείου 10, Φλιάτης Γιώρ. 13, Φλιάτης Γιάν. 14, Καρούζος 5, Πεύκας, Ακριτίδης.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 10, Θεολόγου 13 (2), Κοσμίδης 14 (2), Παντούλας, Σαχινίδης 10 (1), Κολοκυθάς 4, Τσαλικίδης 8 (1), Δέλλας 7, Χατζηστεφάνου, Ταουκίδης Χ., Ταουκίδης Α. 2.