ΕΚΑΣΘ K20 2ος ΟΜ | Το πρόγραμμα αγώνων μετά την κλήρωση



K20 2ος ΟΜ | Το πρόγραμμα αγώνων μετά την κλήρωση της 01.09.2016


Δες το πλήρες πρόγραμμα στο


α. ekasth.gr


β. ΕΚΑΣΘ gameCenter (ανά αγωνιστική και ανά ομάδα)





ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Κ - 20

αγωνιστικής περιόδου 2016/2017



Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση των άρθρων 1, 5, 6 & 10 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ - 20 αγωνιστικής περιόδου 201/2016 ως εξής:



ΑΡΘΡΟ 1: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Η έναρξη Πρωταθλήματος ορίζεται για την ΤΡΙΤΗ 27/09/2016.



ΑΡΘΡΟ 5: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Α’ ΦΑΣΗ

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή θα χωρισθούν γεωγραφικά σε δύο (2) ομίλους των δέκα (10) και ένα όμιλο (1) των εννιά (9) & θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) γύρους κατόπιν κλήρωσης.

Οι ομάδες του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Χ.Α.Ν.Θ & ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ θα αγωνισθούν με το εφηβικό τους τμήμα και τα αποτελέσματά τους δεν θα επηρεάσουν την βαθμολογία.



Β’ ΦΑΣΗ

Η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση κάθε ομίλου προκρίνεται στην ημιτελική φάση.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2, 3, 4 κάθε ομίλου και ο καλύτερος 5ος, σύνολο δέκα (10) ομάδες, θα αγωνισθούν μεταξύ τους μετά από κλήρωση σε δύο (2) αγώνες (μέσα – έξω).

Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο και όσες τερμάτισαν δεύτερες στον όμιλό τους.

Σαν καλύτερος πέμπτος θα προκριθεί η ομάδα με το μεγαλύτερο πηλίκο από τη διαίρεση των βαθμών που συγκέντρωσαν με τους αγώνες που έδωσαν στον όμιλό τους.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα λαμβάνεται υπόψη το πηλίκο της διαίρεσης των πόντων που σημείωσε η ομάδα με τους πόντους που δέχθηκε (υπερτερεί το μεγαλύτερο πηλίκο)

Σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας, θα ορίζονται μονοί αγώνες μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο



ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ


Οι πέντε (5) νικητές της Β’ Φάσης και οι τρεις (3) πρώτοι των ομίλων, σύνολο οκτώ (8), θα αγωνισθούν μετά από κλήρωση σε δύο (2) αγώνες (μέσα – έξω).

Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι τρεις πρώτοι των ομίλων.





ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ


Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση.




Δεν θα αγωνιστούν μεταξύ τους, την δεύτερη αγωνιστική, οι νικητές της πρώτης αγωνιστικής. Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής Κ/20

της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2016/2017