ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΡΙΑ





Μεγάλη νίκη την οποία όλη η ομάδα - προπονητής, έφορος,αθλήτριες - αφιερώνει στην άτυχη αθλήτριας μας Μαρία Μίχου, η οποία την περασμένη αγωνιστική σε εκείνο το μεταμεσονύχτιο αγώνα είχε έναν σοβαρό τραυματισμό - έσπασε το χέρι της -επί του Θερμαικού Θέρμης στο κλειστό της Νεάπολης με 61-57.
Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί μιας και η διαφορά ήταν διψήφια 3 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα (+15 πόντου) αλλά η χαλάρωση της ομάδας έφερε το τελικό σκορ (βίντεο του τελευταίου λεπτού θα αναρτηθεί στο κανάλι μας στο youtube).
Στα στιγμιότυπα του αγώνα και η συμμετοχή της Κυριακής Υδραίου η οποία και αυτή στο καταραμένο αγώνα στο Πανόραμα που ειχε αρχίσει στις 10.30 το βράδυ, είχε τραυματιστεί...αγωνίστηκε σήμερα με κάταγμα στη μύτη.
Πρωταγωνίστρια της ομάδας μας η Ευθυμία Μπακογιάννη η οποία και σημείωσε 30 πόντους.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη νίκη μας. Εμείς το έχουμε γράψει εδώ και καιρό πως αυτή η ομάδα έχει μπασκετικό μέλλον και πως θα δούμε και άλλα θετικά αποτελέσματα.


Το φύλλο αγώνα 

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ   61 - 57


Δεκάλεπτα: 15-17,  23-26, 44-37,  61-57

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Παγκούτσος): Τζέλλα 7(1), Μήτα 2, Υδραίου, Καρδάση 1, Μητράγκα 8, Ιακωβίδου 4, Κασάπη, Κουβαλακίδου 9, Λιόλιου, Μπακογιάννη 30, Σταμκοπούλου,  Παπαδοπούλου.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ(Κωτούλης): Βελούδη 2, Ασπρίδου 1, Κισκιπελή 5, Παπαδοπούλου 21(4), Σταματέλου 6(1), Μαναβή, Σαλαμάνη 4, Μαρασλίδη 8, Μόσχου, Κουτκουδάκη, Θώμογλου 10.  

Φωτογραφίες