ΜΠΑΣΚΕΤ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Γ.ΚΥΡΟΥΔΗΣ " Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"



Συνέντευξη παραχώρησε ο κόουτς των ανδρών και των νέων Γιώργος Κυρούδης στην επίσημη σελίδα του συλλόγου μας , σε μία σύνοψη της περσινής χρονιάς αλλά και γι αυτής που μας έρχεται...
Απολαύστε την...

Ερώτηση : Κόουτς πως κρίνεις τη χρονιά που μας πέρασε ?

Γ.Κυρούδης : Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα πολλά από την ομάδα όταν ήρθα το περασμένο καλοκαίρι στον σύλλογο. Βάλαμε όπως τις βάσεις ώστε η χρονιά που μας έρχεται να είναι καλύτερη. Στηριχθήκαμε κυρίως σε νεαρούς αλλά ταλαντούχους αθλητές και ταυτόχρονα στην εμπειρία και την ποιότητα του Κώστα Μπεχλιβάνη. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνουμε μία συμπαθητική σεζόν, στις δυνατότητες των αθλητών και της δουλειάς που έκανε η ομάδα στις προπονήσεις.
Ολο αυτό είναι η βάση μας για την αγωνιστική χρονιά που μας έρχεται, αλλά και για τις μελλοντικές.Ο σύλλογος διαθέτει υλικό που με την σωστή δουλειά μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα.

Ερώτηση : Ποιους στόχους θα έβαζες για την αγωνιστική χρονιά 2018-19 ?

Γ.Κυρούδης : Ο προσανατολισμός προς τον στόχο της επιτυχίας, της νίκης, πρέπει να γίνει βίωμα προς όλους τους αθλητές της ομάδας, μιας και η ομάδα βασίζεται στους νεαρούς αθλητές της, κάτι που μας κάνει υπεύθυνους ώστε διαμορφώσουμε τη νοοτροπία τους αφού έχουν τεράστια αποθέματα να δώσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Η 6η θέση που τερμάτισε η ομάδα την περσινή σεζόν μπορεί να μας ικανοποίησε αλλά σίγουρα θέλουμε κάτι περισσότερο, δε θέλω να πω μεγάλα λόγια, απλά να πάει η ομάδα καλύτερα. Και κάτι ακόμη. Να έχουμε ακόμη μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Είναι σημαντικό να προωθούνται οι νεαροί αθλητές μας από την ομάδα των νέων και των εφήβων στην πρώτη ομάδα...Τέλος ας έχουμε κατά νου και το βασικό σλόγκαν της ομάδας, για να παίζουμε και να διασκεδάζουμε μαζί.

Ερώτηση : Δύο λόγια για τους αθλητές που υπάρχουν  και για την ενίσχυση της ομάδας ? 

Γ.Κυρούδης : Δε θα μιλήσω ονομαστικά για κανέναν αθλητή μας, όλους τους εκτιμώ και όλοι είναι γεμάτοι ενέργεια και αγάπη γι αυτό που κάνουν. Ο βασικός κορμός της ομάδας παραμένει ο ίδιος και αυτοί οι αθλητές που αποχώρησαν, το έκαναν για αντικειμενικούς λόγους -εργασία, σπουδες κτλ.Οι αθλητές που θα ενταχθούν στην ομάδα θέλουμε να είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που αποχώρησαν τουλάχιστον αν όχι υψηλότερο, αλλά το σημαντικότερο να κολλάνε με τα υπόλοιπα παιδιά, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία στην αντίληψη και προσανατολισμό στον στόχο. 

Ερώτηση : Κόουτς δύο λόγια ως επίλογο ?

Γ.Κυρούδης : Προσπαθούμε με πολύ δουλειά εντός γηπέδου να δικαιώσουμε τις προσπάθειες των ανθώπων της διοίκησης που πιστεύουν σε αυτά τα παιδιά. Οι απόψεις οι δικές μου και αυτές τις διοίκησης ταυτίζονται. Τέλος, οι άνθρωποι αυτοί διαμορφώνουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες βάση των μέσων που διαθέτουν ώστε να υπάρχουν οι συνθήκες για να πάει καλύτερα η ομάδα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.