ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ


Με ήττα εντός έδρας από τον Πρωτέα με 47-61 συνέχισε την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα η ανδρική μας ομάδα...
Πραγματικά μας στεναχωρεί που η ομάδα δεν μπορεί ακόμη να βρει τα πατήματα της και σίγουρα γι αυτό τη λιγότερη ευθύνη την έχει ο προπονητής μας Γιώργος Αποστόλου.
Και όλα ξεκινούν από τους λάθους χειρισμούς της διοίκησης το καλοκαίρι, που άφησε τον χρόνο να καταστρέψει μία ομάδα που με κόπο χτίστηκε την τελευταία πενταετία.
Ο κόουτς και οι αθλητές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε βδομάδα, μακάρι να γινόταν το ίδιο και από κάποιους που θέλουν να φορούν σακάκια στα μπασκετικά σαλόνια...
Ας μη μεμψιμοιρούμε η ευθύνη θα καταλογιστεί σε αυτούς που πρέπει και όταν πρέπει...ας δούνε οι αθλητές και ο κόουτς το άμεσο μέλλον και ας προσπαθήσουν με θετική σκέψη να συνεχίσουν την προσπάθεια τους...τουλάχιστον αυτοί αξίζουν το χειροκρότημα μας και στις ήττες...!!!

Το φύλλο αγώνα

ΝΕΑΠΟΛΗ Mr.Coffee  -  ΠΡΩΤΕΑΣ   47 - 61

Δεκάλεπτα: 12-19, 24-32, 41-46, 47-61

ΠΚ Νεάπολης (Αποστόλου- Παγκούτσος): Τσακιρίδης, Γιαννούλης 2, Παπασωτηρίου 5(1), Κολοκυθάς 4, Κυριακίδης 2, Μέκο, Μαυροκεφαλίδης 6, Μαρλάς 2, Τσιακίρης, Τσιροπούλης 6(1), Τιγκιρίδης, Λεμοντζής 19(3).

Πρωτέας Ελευθερίου Κορδελιού (Χαλκιάς-Βατός): Τιγκλιανίδης Χ. 4, Τολιόπουλος 18(4), Ρατόπουλος 4, Γιαννακούδης 12(1), Τιγκλιανίδης Π. 1, Μπαρμπίδης 2, Λασκαρίδης 6, Παμπούρης, Τζέλος 4, Παπαρισούλης 7(1), Μπλιαντίδης 3.


Φωτογραφίες