ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ


-Μετά σχεδόν ένα χρόνο ξαναείδαμε μπάσκετ από την ομάδα των ανδρών.Ήταν η δεύτερη αγωνιστική στο περσινό πρωτάθλημα που ενώ θα παίζαμε με την Πυλαία, το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ, λόγω κρουσματος covid στην αντίπαλη ομάδα...Μετά μπήκε όλο το μπάσκετ σε καραντίνα.


-Παρθενική εμφάνιση για την πλειοψηφία των αθλητών μας με τη φανέλα του ΠΚ.Παρθενική και για το δίδυμο των προπονητών μας Κασαπίδη και Τσαντάκη. Παπαβασιλείου, Λαγός, Σπανός και Μιχαηλίδης πήραν το βάπτισμα του πυρός για πρώτη φορά με τα χρώματα της ανδρικής μας ομάδας.

-Ήταν 1η Ιουλίου του 2016 όταν ανέλαβε αρχηγός ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος για πρώτη φορά.Με την χθεσινή έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι η 6η αγωνιστική χρονιά ως αρχηγός, ισοφαρίζοντας  το ρεκόρ του δεύτερου μακροβιότερου αρχηγού μας , του Ευτύχη Αγαθονίκου, από τις αρχές τις δεκαετίας του 90. Συνεχίζει να είναι πρώτος σε χρόνο αρχηγός ο Βαγγέλης Τσαλικίδης με εννέα σεζόν.

-Οι 18 πόντου του Μάριου Τιγκιρίδη  στον χθεσινό αγωνά κυπέλλου αποτελούν  ατομικό ρεκόρ του.

-Λόγω covid η ομάδα μας χθες παρατάχθηκε με δέκα αθλητές.Κάτι που έχει να συμβεί εδώ και δέκα χρόνια.

-Άστοχοι στο 3ποντο οι αθλητές μας στο δύσκολο γήπεδο της Σταυρούπολης 7/41, αλλά τα λάθη τους ήταν μόνο 5.

-Ο Τριαντάφυλλος Μιχαηλίδης είναι ο πρώτος αθλητής που από το εφηβικό παίζει κατευθείαν στο ανδρικό μετά τέσσερα χρόνια. Ο νεαρός αθλητής μας είχε 6 πόντους με 1 τρίποντο.

-Οι Ασιγκίδης και Σπανός αγωνίζονται και στην ομάδα των νέων.Ο δε Σπανός αν και ήρθε πέρσι στον σύλλογο έπαιξε πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα.

-Ο Παντελής Τσερνάκης ανέλαβε την ευθύνη της στατιστικής των ομάδων μας, αλλά και χρέη βοηθού εφόρου.Καλή αρχή Παντέλο.

-Με απόφαση της διοίκησης για τα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων ανδρών και γυναικών , η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τη φετινή σεζόν και πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid.