Την ήττα γνώρισε χθες βράδυ στο κλειστό της ΧΑΝΘ η γυναικεία μας ομάδα από την τοπική ομάδα, στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.
Η ομάδα της ΧΑΝΘ κατέλαβε την πρώτη θέση και πήρε την άνοδο στην Α2 ενώ η ομάδα μας πέτυχε τη μεγαλύτερη εως την επόμενη διάκριση της ιστορίας καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.
Δεν αργεί και η συμμετοχή μας το επόμενο διάστημα στον τελικό του κυπέλλου γυναικών, άλλη μία μεγάλη διάκριση της ομάδας μας.
Τις απονομές στις δύο ομάδες έκανε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας και είδικός γραμματέας της ΕΚΑΣΘ κ.Λεωνίδας Παπακώστας, ο οποίος και στη συνέχεια μας δήλωσε :
" Σήμερα ήταν μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ και ιδιαίτερα του γυναικείου μπάσκετ.Δεκάδες φίλοι έδωσαν το παρόν τους και ευχαριστήθηκαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες , τους προπονητές και τη διοίκηση της ΧΑΝΘ για την επιτυχία τους. Τέλος, προσωπικά να ευχαριστήσω μία προς μία τις αθλήτριες μας και στους προπόνητες μας για την υπερπροσπάθεια τους σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος."
Εμείς να ευχαριστήσουμε την ομάδα της ΧΑΝΘ για τη φιλοξενία της να ευχηθούμε κάθε επιτυχία του χρόνου στην Α2, τους παράγοντες του αγώνα (διαιτητές, κριτές και κομισάριους) καθώς και τους δεκάδες φίλους και φίλες που έδωσαν το παρόν τους στον αγώνα.
(Φωτογραφικό υλικό στο επόμενο ποστ)
To Φύλλο αγώνα:
ΧΑΝΘ - ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 51 - 47
Δεκάλεπτα: 17-13, 25-21, 37-37, 51-47
Διαιτητές: Τσάνταλη-Αγραφιώτης Β.
ΧΑΝΘ (Καλογεράτος-Μανουσαρίδου): Πατζιάλα, Κοκκάλη 6, Δραγκόλα, Δασκαλοπουλου, Γαβρίλη 13(3), Γκοτζαμάνη 12(2), Δημητριάδου 4, Αθιανά 8, Αντικατζίδου, Μανωλοπούλου 2, Γαβριηλίδου 2, Μαυροπούλου 4.
ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος): Καρακώτια, Παπακωνσταντίνου 2, Παράσχου 8(1), Μήτα, Αθανασιάδου 2, Ζαμπουρίδου 6(1), Μπαρμπαλιού 2, Στυλιανού, Ιακωβίδου 4, Κυριακού 15, Αγγελακίδου 3(1), Κλεπουσνιώτου 5.
Τέλος θα αναγράψουμε αυτούσια την ανάλυση του ΒΑSΚΕΤΜΑΝΙΑΚ και του Νεκτάριου Ιωαννίδη για τον αγώνα :







