ΕΟΚ | Οι ευχές των διεθνών ποδοσφαιριστών προς την Εθνική ομάδα μπάσκετ και η ανταπόδοση




Με αφορμή την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας Ανδρών απέστειλαν στην Εθνική ομάδα μπάσκετ τις ευχές τους για διάκριση και οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές ανταπέδωσαν…






Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης του Eurobasket θέλουμε να σας στείλουμε τις ειλικρινείς ευχές μας για καλή επιτυχία στο τουρνουά της Σλοβενίας.

Είστε μέλη μιας διαχρονικά σπουδαίας ομάδας, που έχει κάνει τους Ελληνες υπερήφανους και τους έχει βγάλει στους δρόμους. Η κληρονομιά που κουβαλάτε είναι βαριά, όμως όλοι σας έχετε αποδείξει στο αγωνιστικό τερέν πως είστε άξιοι συνεχιστές των προηγούμενων γενιών του ελληνικού μπάσκετ και συνδυάζετε το «θέλω» με το «μπορώ».

Βρισκόμαστε ψυχικά στο πλευρό σας και μοιραζόμαστε μαζί σας την αγωνία για διάκριση. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η υποχρέωση όταν φοράς το εθνόσημο και πόσο δύσκολος είναι ο ανταγωνισμός σε διεθνές επίπεδο.

Ολοι μαζί θα φωνάξουμε «Ελλάς» πριν από τα τζάμπολ, όλοι μαζί επιδιώκουμε το καλύτερο για την πατρίδα μας.

Η απάντηση των καλαθοσφαιριστών:

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας. Γνωρίζουμε ότι βρίσκεστε και εσείς στο μέσον μιας δύσκολης προσπάθειας, διεκδικώντας την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία για το παιχνίδι της προσεχούς Παρασκευής με το Λιχτενστάιν, αλλά και συνολικά για την κατάληξη της προσπάθειάς σας. Είμαστε σίγουροι ό,τι θα κάνετε τα πάντα για να δώσετε συνέχεια στις επιτυχίες των τελευταίων ετών και να διατηρήσετε την Εθνική ποδοσφαίρου στο υψηλό επίπεδο που την έχετε καθιερώσει».