ΜΠΑΣΚΕΤ | ΑΝΔΡΙΚΟ: "HOSTEL" ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΙΟΥ...

Δεν υπήρχε περίπτωση με τέτοιες συνθήκες η ομάδα μας να πάρει τη νίκη σήμερα το βράδυ στο κλειστο της Μίκρας.Πραγματικά κάποιοι είχαν στήσει σκηνικό Hostel, γηπέδου σφαγείου...

ΔΉΛΩΣΗ του μέλους του ΔΣ του ΣΑΠΚ Νεάπολης και τέως προέδρου κ.Λ. Χατζηαντωνιάδη:
"Μετά από τόσο χρόνια ενασχόλησης μου με το άθλημα, αισθάνομαι αηδιασμένος με την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα που υπηρετώ και ειλικρινά ντρέπομαι για την συμπεριφορά ανθρώπων που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς αγώνες και εννοώ και διαιτητές και παράγοντες..."

ΔΗΛΩΣΗ του Γ.Γ του ΣΑΠΚ Νεάπολης κ.Α.Μποζίκη:
"Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον προπονητή της ομάδας μας Γ.Γκένογλου και τους αθλητές μας, διότι δεν προστατεύσαμε την ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Μ.Αλέξανδρο και ενώ έχουν συμβεί γεγονότα που μας ήταν γνωστά όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. Το πρωτάθλημα για εμάς πλέον έχει αλλοιωθεί. Αλλά η αξιοπρέπεια μας και η αισθητική μας δεν μας επιτρέπει να καταθέσουμε τα όπλα. Θα δώσουμε τον αγώνα μας τίμια εντός και εκτός των γηπέδων δίχως να λογαριάζουμε το ψυχολογικό κόστος. Όσο για το "φίλο" σωματείο του Μ.Αλεξάνδρου, του ευχόμαστε καλή παραμονή στην κατηγορία μια και έχει τα προσόντα να το καταφέρει..."ΔΗΛΩΣΗ του έφορου του ΣΑΠΚ Νεάπολης κ.Ν.Τσαπάρα:

"Δεν είναι ντροπή να χάσει μία κατηγορία όσο βαρύ όνομα και να έχει μία ομάδα, αλλά να κερδίζει παιχνίδια με έμμεσο τρόπο για να σώσει την κατηγορία αυτό ναι, είναι ντροπή."


Οι διαιτητές έδωσαν 5 τεχνικες και αντιαθλητικα,δύο αποβολές στον πάγκο, η μία στον προπονητή μας όλα όταν η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ...

Δε θα θέλαμε να σχολιάσουμε τις ενέργειες του παράγοντα της αντιπάλου ομάδας όλη την προηγούμενη εβδομάδα...

Το φύλλο αγώνα


Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 63-60

Δεκάλεπτα: 20-18,35-34,47-48,63-60
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(Ριγίνος): Κακαλιάντης 4(1),Μπαλάσκας 4(1),Παναγιωτίδης,Γιαχανατζής 21(2),Νικολάτος 9,Παπαζαρίας 9(1),Κατριβάνος 2,Μελάς 10,Νεράντζης 4.
ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου-Τασόπουλος): Θεολόγου 13(2),Τσαλικίδης 3(1),Τουβετζίδης 20,Κοσμίδης 10,Καβράκης 5,Σαχινίδης 2,Δέλλας 5,Ταουκίδης 2.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια