3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΝΗΜΗΣ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ" , 20 - 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ


Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης τιμώντας τον εργάτη-παράγοντα Δημήτρη Γαλάνη που τόσο αναπάντεχα έφυγε πριν 4 χρόνια από κοντά μας, οργανώνει για τρίτη χρονιά το τουρνουά μνήμης που φέρει το όνομα του.


Όσοι έζησαν από κοντά τον κυρ Τάκη του ΠΚ, μόνο καλά λόγια μπορούν να πουν, όχι γιατί ήταν ένας εκ των τριών αναμορφωτών του συλλόγου, όχι γιατί  ήταν άξιος οικογενειάρχης και αγαπητός φίλος, αλλά γιατί την αγάπη του για τη ζωή φρόντιζε να την μεταλαμπαδεύει σε όλα τα νέα παιδιά, γιατί την αγάπη του για τον αθλητισμό την πρόσφερε αλόγιστα και χωρίς πολύ σκέψη από όποιο πόστο και αν του είχε ανατεθεί και γιατί ήταν σάρκα του συλλόγου και φωτεινό παράδειγμα για όλους μας...Όλοι όσοι έζησαν από κοντά τον κυρ Τάκη δεν τους λείπει, τον έχουν δίπλα τους, κοντά τους , μέσα τους. Ο κυρ Τάκης είναι το ΠΚ .

Το φετινό τουρνουά συμπίπτει με την άνοδο της ομάδας των ανδρών στη Γ' Εθνική και η διοίκηση μας θέλησε να δώσει ένα διαφορετικό τόνο στην όλη εκδήλωση.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ, 
ΧΑΝΘ , 
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ και ο 
ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 

θα είναι οι σύλλογοι που θα τιμήσουν με την σειρά τους τον μεγάλο άνδρα του ΠΚ...αλλά και ο αγώνας των βετεράνων μας,για πρώτη φορά στο τουρνουά, την δεύτερη ημέρα θα δώσει σε όλους μας μεγάλες στιγμές συγκίνησης, μιας και αυτά τα παιδιά ήταν και είναι τα παιδιά του κυρ Τάκη, με αυτούς τους αθλητές πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του και από αυτους τους ανθρώπους αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο...!!!


Καλή αγωνιστική χρονιά...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 3ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΝΗΜΗΣ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ":


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια