ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΟΡΟΣ, ΗΤΑΝ ΛΑΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ...!!!

Την Παρασκευή(16/01) το βράδυ ο ΣΑΠΚ Νεάπολης είχε την τιμητική του.Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα οτυ, βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά και τίμησε το Θεάρεστο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως στο πρόσωπο του μητροπολίτη μας κ.Βαρνάρα, καθώς και την ΕΔΟΜΑΚ για την εθελοντική της προσφορά. Παράλληλα τιμήθηκε και ο Χρήστος Δενεσίδης, βετεράνος αθλητής του συλλόγου.

Την οπτικοακουστική ευθύνη είχε ο γεν.γραμματέας μας κ.Αντώνης Μποζίκης, την ευθύνη της παρουσίασης η κυρία Κατερίνα Τσουκαλά, μέλος του Δ.Σ. και υπευθυνος οργανωτικής επιτροπής ήταν ο Θωμάς Χαρμπαλής.

Το πρόγραμμα άρχισε με ομιλίες του προέδρου του ΣΑΠΚ Νεάπολης κ.Χρόνη Μακρίδη και του αντιπροέδρου κ.Λεωνίδα Παπακώστα. Ακολούθησαν η κοπή της πίτας, οι τιμητικές πλακέτες και οι βραβευσεις των αθλητών και των αθλητριών. Το γλέντι που ακολούθησε ήταν τρικούβερτο...!!! Ευχαριστούμε την διευθυνση της αίθουσας "ΝΥΜΦΕΣ" για την άψογη εξυπηρέτηση των φίλων και των αθλητών μας.

Από πλευράς επισήμων έδωσαν το παρόν τους όπως κάθε χρόνο ο Δήμαρχος Νεάπολης κ.Δανιηλίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί πολιτευτές. Παραβρέθηκαν οι πρώην πρόεδροι του ΣΑΠΚ Νεάπολης κ.κ. Χατζησάββας, Σινάνης και Χατζηαντωνιάδης.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος τις πρωινές ώρες του Σαββάτου...ακολουθούν φωτογραφίες τις εκδήλωσης.

(Περισσότερες φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες στο γκρουπ.... https://www.facebook.com/groups/sapkneapolis/)