ΜΠΑΣΚΕΤ | ΑΝΔΡΙΚΟ : ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ



Μετά από 40 βασανιστικά λεπτά στα οποία οι παίκτες μας έδωσαν τον ύστατο αγώνα, καταφέραμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα και την πρώτη εκτός έδρας νίκη , στην Ευκαρπία επί του Μακεδονικού με 62-69.

Με κορυφαίο τον Παναγιώτη Κοσμίδη αλλά και όλους τους υπόλοιπους να τον ακολουθούν κατά πόδας, δεν δόθηκε καμία αμφισβήτηση για το ποια ομάδα θα ήταν η νικήτρια.Αν και το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, από το πρώτο λεπτό φάνηκε πως αυτό το παιχνίδι θα ερχόταν στα χέρια μας.

Στα αρνητικά του αγώνα η κακή διαιτησία του κ.Μαραθιώτη που ουκ ολίγες φορές υπέδειξε αντίθετα από το φανερό, ευτυχώς δε μας στέρησε τον πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος....καθώς και ο ορισμός του κ.Φωτιάδη ως κομισάριου κάτι που είναι μεμπτό μιας και ο γιός του έπαιζε στην ομάδα του Μακεδονικού. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει και ηθική για την αξιοσύνη του παιχνιδιού, ώστε η αντίπαλη ομάδα να μην πονηρευτεί, θα έπρεπε να είχε ζητήσει εξαίρεση...

Την επόμενη Κυριακή με την Ευκαρπία στη Νεάπολη, όλοι μαζί για τη νίκη...!!!

Το φύλλο αγώνα


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 62-69

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-15, 34-33, 49-47, 62-69
Διαιτητές: Δαμίγος – Μαραθιώτης
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Ξανθόπουλος): Αντωνιάδης 13 (3), Κοντσές 2, Φωτιάδης 4 (1), Κωνσταντινίδης 2, Γρηγορίου 5 (1), Πηλακούτας 5, Μποβασιανός 13, Νικάκης 18, Γραβάνης, Λυχριδάς.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Γκένογλου): Λουλουδιάδης 12 (2), Θεολόγου 3 (1), Κοσμίδης 24, Κολοκυθάς 2, Παντούλας, Σαχινίδης 9, Δημητρόπουλος, Δέλλας 3, Ταουκίδης Χ., Τσαλικίδης 4, Ταουκίδης Α. 12