ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ' ΕΘΝΙΚΗΣ






Μετά το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. του ΣΑΠΚ Νεάπολης, το γραφείο τύπου του συλλόγου διά του υπευθύνου του Δημητρίου Χαραλαμπίδη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

" Το Δ.Σ. του ΣΑΠΚ Νεάπολης, συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα την αποχώρηση της ανδρικής του ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι λόγοι πολλοί, αλλά ο σημαντικότερος η οικονομική δυσπραγία, που δυστυχώς πνίγει τον σύλλογο.

Οι υποχρεώσεις του τμήματος βαραίνουν καθημερινά τον σύλλογο, κάτι που πλέον αποτελεί ταφόπλακα για τα υπόλοιπα τμήματα του.

Ο κόουτς και οι αθλητές από σήμερα είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες ομάδες, ενώ τα έγγραφα της αποχώρησης θα σταλούν αύριο πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ, της Θεσσαλονίκης και στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ.

Τέλος ενημερώνουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας πως τα υπόλοιπα τμήματα μας θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους κανονικά..."

Για το Δ.Σ. του ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ





Πολλοί περιμένετε την αποχώρηση μας από το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής...Βέβαια κάποιοι την πάτησαν χθες βράδυ που βγήκε η σχετική ανακοίνωση,έπεσαν τα τηλεφωνήματα και γελάσαμε με την ψυχή μας... Αργά τη βγάλαμε σκέφτηκαν πέρασε η Πρωταπριλιά, αλλά αμ δε...

Προς ενημέρωση - σωστή αυτή τη φορά - το ΠΚ ήρθε στη Γ' Εθνική για να μείνει...έτσι για να μην έχετε άλλη εντύπωση...

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ...
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΟ...!!!