ΜΠΑΣΚΕΤ | ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Μαρία Ιακωβίδου
 Θεοδώρα Λαμπριανίδου
Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η στελέχωση του τμήματος γυναικών του ΣΑΠΚ Νεάπολης με το νέο τριπλό μεταγραφικό χτύπημα υπό την στενή πάντα επίβλεψη του κόουτς της ομάδας Σπύρου Παγκούτσου.

Η προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος μας είναι να υπάρξει μία ικανοποιητική χρονιά στο πρωτάθλημα και να τεθούν οι βάσεις της ανάπτυξης της γυναικείας καλαθοσφαίρισης στη Νεάπολη.Να υπενθυμίσουμε πως ιστορικά η περιοχή μας πάντα είχε ομάδες γυναικείου μπάσκετ εκτός από τη δική μας, όπως ο Μακεδονικός και ο ΕΟΝΘ.

Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση των παρακάτω αθλητριών:

1. Μαρία Ιακωβίδου, με ύψος 1,76 που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5, γεννηθείσα το 1993, και η οποία μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στον Γ.Σ. Μενεμένης.

2.Αθηνά Διαμαντοπούλου, με ύψος 1,68 που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, γεννηθείσα το 1984, και η οποία μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στο Γ.Σ. Μενεμένης.

3. Θεοδώρα Λαμπριανίδου, με ύψος 1,74 που αγωνίζεται στη θέση 4-5, γεννηθείσα το 1991, και η οποία μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στον Γ.Σ. Μενεμένης.


Ο σύλλογος μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση του Γ.Σ. Μενεμένης για την παραχώρηση των παραπάνω αθλητριών.
                                               
                                              
Τέλος να υπενθυμίσουμε και τις προηγούμενες μεταγραφές του συλλόγου οι οποίες είναι:

1.Δομνίκη Σαμαρά, με ύψος 1,63 που αγωνίζεται στη θέση 4, γεννηθείσα το 1997, η οποία μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στον ΕΟΣ.

2.Χριστίνα Πλάκα, με ύψος 1,70 που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, γεννηθείσα το 1993, η οποία μέχρι σήμερα ήταν ελεύθερη, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

3.Ευαγγελία Στεφανίδου, γεννηθείσα το 1999, που αγωνίζεται στη θέση 4, και έχει ύψος 1,69

4.Γεωργία Μήτα, που με ύψος 1,58, αγωνίζεται στη θέση 1 και είναι γεννηθείσα το 1999.

5.Δέσποινας Τσιόλα, με ύψος 1,73 που αγωνίζεται στη θέση 5, γεννηθείσα το 1992,  η οποία μέχρι σήμερα ήταν ελεύθερη.