ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

Το πέρασμα του χρόνου ήρθε και καλωσορίζουμε στο ΠΚ την επιστροφή του Νίκου Καλλιώρα μετά από 6 χρόνια.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες του πρώην προέδρου του συλλόγου μας κ.Λευτέρη Χατζηαντωνιάδη - ο οποίος επαναδραστηριοποιήθηκε πρόσφατα μετά το πέρας της περιπέτειες υγείας που είχε - ο αθλητής την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στη Γ΄εθνική.

Ο Νίκος είναι γέννημα θρέμμα Νεαπολίτης και παιδί της ΝΒΑΈπαιξε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες του συλλόγου και για αρκετά χρόνια ήταν στέλεχος της ανδρικής μας ομάδας.Αφού αγωνίστηκε με επιτυχία για μια εξαετία σε άλλες ομάδες ανάμεσα στις οποίες ήταν ο  Αγιος Αθανάσιος, η Φλόγα και ο Ηρακλής Μελίκης, ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα.Είναι 34 ετών και αγωνίζεται στη θέση 2.







Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.
Νίκος Καλλιώρας : "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα και τον σύλλογο που ανδρώθηκα μπασκετικά. Αιασθάνομαι σαν να μην έχω φύγει ούτε μία μέρα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΚ για την εμπιστοσύνη τους."

Στη φωτογραφία μία απο τις τελευταίες εμφανίσεις του Ν.Καλλιώρα με τα χρώματα του συλλόγου την αγωνιστική περίοδο 2009-10 για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΚΑΣΘ.