ΤΖΟΥΝΤΟ : Προστατέψτε τα Όνειρα σας…Ακόμη μία εκκωφαντική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νεαροί αθλητές μας και οι νεαρές αθλήτριες μας του Τζούντο.Αυτή τη φορά στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα.Κατέκτησαν συνολικά 5 μετάλλια αποδεικνύοντας πόσο υψηλό είναι το επίπεδο του αθλήματος στον σύλλογο μας και πόσο προσεκτική δουλεία κάνει η προπονήτρια μας Βαρβάρα Ακριτίδου και το επιτελείο της. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΑΠΚ Νεάπολης ευχαριστούν θερμά τους υπευθύνους του τμήματος καθώς και τις αθλητές και αθλήτριες του και αισθάνεται υπερήφανο που αποτελούν ίσως το πιο ατόφιο - από χρυσάφι - κομμάτι του συλλόγου.

Τα μετάλλια κατέκτησαν

1.Τσιλφίδης Δημήτρης 2ος στα -60 κιλά2.Καλάτζε Λεωνίδας 3ος στα -66 κιλά


3.Σαρογλάκης Παναγιώτης 1ος στα -55 κιλά και Μάντης Κυριάκος 3ος στι -55 κιλά


4.Καλάτζε Άννα 1η στα -52 κιλάΜετά το πέρας των αγώνων οι αθλητές μας και συνοδοί τους δε θα μπορούσαν να μη κάνουν τη βόλτα τους στο Μοναστηράκι , όπου έφαγαν και ψώνισαν για την επιστροφή...

Ενημερώνουμε τα τμήματα του συλλόγου πως η σελίδα αυτή αποτελεί βήμα προώθησης της εργασίας τους και παρακαλούμε να στέλνετε οπτικοακουστικό υλικό.