ΜΠΑΣΚΕΤ / ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 35 33ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά από πολύ σκέψη για το αν θα έπρεπε να δώσουμε υλικό από τους αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων μας (τουρνουά προπαίδων, προκορασίδων, μίνι αγοριών και κοριτσιών), αποφασίσαμε να κοινοποιούμε το σχετικό υλικό και αυτό διότι :

1.Πιστεύουμε πως το μπάσκετ πρέπει να είναι αδιαίρετο σε όλες τις βαθμίδες του,
2.Δε θα μπούμε στη λογική πως παίζουν μικρά παιδιά, όταν το προπαιδικό μας έπαιξε στο παιδικό πρωτάθλημα και κάποιες προκορασίδες μας δίνουν το παρών τους σε αυτό του γυναικείου.
3.Όλοι οι αντίπαλοι προπονητές κυνηγούν τη νίκη μέχρι εσχάτων και μετά δηλώνουν πως δεν τους ένοιαζε το αποτέλεσμα.
4.Η ΕΚΑΣΘ δεν αποφασίζει μόνη της για την λειτουργία των τουρνουά, αλλά μετά από προτάσεις των σωματείων - με επιστολές, mail αλλά και σε συναντήσεις -, αξιολογεί αυτές που μπορούν να εφαρμοστούν.
5.Ο σύλλογος έχει από τις πλέον παλαιές ακαδημίες καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη με λειτουργία από το 1986 και όλα αυτά τα χρόνια δεν παρατηρήσαμε κάποια δυσλειτουργία στα τουρνουά σε σχέση με την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων.
6.Υπάρχουν πολλά παρόμοια τουρνουά που οργανώνουν σύλλογοι και ενημερώνουν για τα αποτελέσματα τους.

Τέλος για να μην υπάρχει παρεξήγηση με τα σωματεία, εμείς θα κοινοποιούμε το τελικό αποτέλεσμα και τα στοιχεία που αφορούν τις δικές μας ομάδες...
Παρακαλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να σεβαστούν τις απόψεις μας.

Το φύλλο αγώνα

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ    35  -  33

Νεάπολη (Παγκούτσος ) : Ταχταλίδου, Αγγελακίδου 4, Κυπριώτη, Παπαδοπούλου Ελ. 17(1), Τσιρίδου 4, Παπαδοπούλου Αρ. 6,Κουκουσεράκη, Ίτσιου, Παπαδοπούλου Μ, Κολοκυθά 3.

Φωτογραφίες