ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ - Κ 20 : Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο νέος κόουτς της ομάδας Γιώργος Κυρούδης με τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου -Βαγγέλη Σουλδάτο, Βαγγέλη Παντούλα και Λευτέρη Χατζηαντωνιάδη.

Ο ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία του με τον Γιώργο Κυρούδη για τα τμήματα των ανδρών και των νέων.
Ο Γιώργος Κυρούδης κατάγεται από το Διδυμότειχο και ξεκίνησε τα μπασκετικά βήματα του στον τοπικό Σπάρτακο υπό την επίβλεψη του παλαιού κόουτς του συλλόγου μας Γιώργου Τσιακίρη.Έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής με τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου  για τρεις σεζόν και μετά άνοιξε τα φτερά του για τις σπουδές του στην Αθήνα όπου και αγωνίστηκε σε χαμηλότερη κατηγορία. Σήμερα είναι στέλεχος Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας, ενώ την σεζόν 2015-16 διετέλεσε και Euroleague Delegate στην Θεσσαλονίκη και στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ.
Ο κόουτς Γιώργος Κυρούδης στον πάγκο του Ηρακλή στην Α2 εθνική κατηγορία.
Ως προπονητής εργάστηκε σε ομάδες της Θεσσαλονίκης σε τοπικό και εθνικό επίπεδο με σημαντικότερες στιγμές του στην ΑΕ Συκεών(Α' ΕΚΑΣΘ) , την ΜΕΝΤ (Β Εθνική) και βέβαια τον Ηρακλή όπου διετέλεσε και πρώτος προπονητής την περίοδο 2013-14. Στον Ηρακλή συνεργάστηκε από την Β΄εθνική ως την άνοδο του στην Α2.
Ο σύλλογος μας εύχεται στον νέο του προπονητή καλή επιτυχία και καλεί όλους τους αθλητές του στην αυριανή προπόνηση -Πέμπτη 14 Ιουνίου , στις 9.00 το βράδυ στο κλειστό της Νεάπολης για την πρώτη γνωριμία τους με τον κόουτς Γιώργο Κυρούδη.