ΣΤΙΒΟΣ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ...!!!



Τεράστιες οι επιτυχίες της ομάδας στίβου του ΣΑΠΚ Νεάπολης στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που έγινε το περασμένο Σ/Κ στην Πάτρα.

Με τρία μετάλλια επέστρεψε η ομάδα μας στις αποσκευές της ( δύο ασημένια και ένα χάλκινο), δείχνοντας με το καλύτερο τρόπο πως εδώ στα δυτικά κάτι καλό γίνεται....ευχαριστούμε τον κόουτς Αντώνη Στόικο για τη δουλεία του και όλα τα παιδιά της αποστολής για τους περίφημους αγώνες τους.
Για την ιστορία είχαμε 

την Ειρήνη Μιχαλά 2η στα 5000μ γυναικών και 3η στα 3000μ στιπλ ....

και την  Μαργαρίτα Ντίνα 2η στα 3000μ στιπλ γυναικών...




Τα παραπάνω μετάλλια συνοδεύτηκαν και με τις αξιόλογες εμφανίσεις των υπόλοιπων παιδιών...

την 8η θέση της Βασιλικής Κωνσταντινοπούλου στα 3000μ στιπλ...

τις 12ες θέσεις της Γεωργίας Κωνσταντινοπούλου στα 800μ και στα 1500μ γυναικών...

και την 20η θέση του Χρήστου Πετμεζά στα 400μ ανδρών.

Συγχαρητήρια παιδιά...!!!




Ο κόουτς Αντώνης Στόικος έγραψε σε προφίλ που διατηρεί σε κοινωνικό δίκτυο τα παρακάτω....

"Πώς να μην έχεις όρεξη για τη συνέχεια μετά από ένα τέτοιο Σαββατοκύριακο; Να έχεις μοιραστεί τόσες χαρούμενες και άλλα και δύσκολες στιγμές προετοιμασίας και να γυρίζεις από την πρώτη στάση-στοχο του καλοκαιριού με γεμάτο καλάθι!! Ξεκινήσαμε με πλατειά χαμόγελα, γυρίσαμε με τεράστια!! 9/6 ατομικά ρεκόρ!! Η κάθε μία τουλάχιστον από ένα!! Η απτή απόδειξη της αξίας της ομαδικής δουλειάς και της ευγενούς άμιλλας που καλλιεργείται μέσα από αυτήν!!"

Ο γενικός γραμματέας του ΣΑΠΚ Νεάπολης Αντώνης Μποζίκης δήλωσε τα εξής :

" Όλη η οικογένεια του ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ , αισθάνεται υπερήφανη για την ομάδα στίβου του συλλόγου μας. Η επιτυχίες της γεννά σε όλους προσδοκίες για το μέλλον, σε εμάς της διοίκησης ευθύνες και στον κόουτς ακόμη περισσότερη δουλεία...Συγχαρητήρια παιδιά, Σας ευχαριστούμε όλους και όλες..."


Ακολουθεί ο τελικό των 3000 μ στιπλ γυναικών καθώς και οι απονομές :