ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : SUPER DEAL ME ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗ

Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης καλωσορίζει στην ομάδα του έναν αθλητή σύμβολο του Σαλονικιώτικου μπάσκετ, τον Κώστα Μπαχλιβάνη, ο οποίος έχει ήδη ενταχθεί στην ανδρική μας ομάδα.Ο Κώστας   την τελευταία χρονιά ήταν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά μετά από πιέσεις του κόουτς Γιώργου Κυρούδη, είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ για να βοηθήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ. Οι δυο τους είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στην ομάδα του Ηρακλή και έχουν πολύ καλές προσωπικές σχέσεις.
Στην μέχρι τώρα καριέρα του ο Κώστας Μπεχλιβάνης έχει κατακτήσει 3 ανόδους από την Α2 στην Α1 Εθνική, 4 ανόδους από την Β' εθνική στην Α2 και 1 άνοδο από την Γ΄εθνική στην Β΄. Ξεκίνησε την καριέρα του από την θρυλική Αναγέννηση Θεσσαλονίκης και συνέχισε στις ομάδες του Μακεδονικου, της ΜΕΝΤ,του Πανοράματος, του Ρεθύμνου, του Λαγκαδά,του Πιερικού,του Ηρακλη,του Πευκοχωρίου και του Αίαντα Εύοσμου.
Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης είναι περήφανος που ένας αθλητής κόσμημα ήθους και αγωνιστικότητας θα φορέσει την φετινή χρονιά τα χρώματα του και εύχεται στον Κώστα καλούς αγώνες και επιτυχίες με υγεία...!!!