ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : SUPER DEAL ME ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗ





Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης καλωσορίζει στην ομάδα του έναν αθλητή σύμβολο του Σαλονικιώτικου μπάσκετ, τον Κώστα Μπαχλιβάνη, ο οποίος έχει ήδη ενταχθεί στην ανδρική μας ομάδα.



Ο Κώστας   την τελευταία χρονιά ήταν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά μετά από πιέσεις του κόουτς Γιώργου Κυρούδη, είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ για να βοηθήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ. Οι δυο τους είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στην ομάδα του Ηρακλή και έχουν πολύ καλές προσωπικές σχέσεις.
Στην μέχρι τώρα καριέρα του ο Κώστας Μπεχλιβάνης έχει κατακτήσει 3 ανόδους από την Α2 στην Α1 Εθνική, 4 ανόδους από την Β' εθνική στην Α2 και 1 άνοδο από την Γ΄εθνική στην Β΄. Ξεκίνησε την καριέρα του από την θρυλική Αναγέννηση Θεσσαλονίκης και συνέχισε στις ομάδες του Μακεδονικου, της ΜΕΝΤ,του Πανοράματος, του Ρεθύμνου, του Λαγκαδά,του Πιερικού,του Ηρακλη,του Πευκοχωρίου και του Αίαντα Εύοσμου.
Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης είναι περήφανος που ένας αθλητής κόσμημα ήθους και αγωνιστικότητας θα φορέσει την φετινή χρονιά τα χρώματα του και εύχεται στον Κώστα καλούς αγώνες και επιτυχίες με υγεία...!!!