ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ




Με τη σημερινή εμφάνιση της μετά το πρώτο διερευνητικό  πρώτο δεκάλεπτο έδειξε πως αρχίζει και βρίσκει γερά πατήματα. Ήταν μία ολοκληρωτική εμφάνιση που δεν άφησε στους αντιπάλους κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το τελικό αποτέλεσμα... Ο κόουτς Γιώργος Κυρούδης έδωσε χρόνο σε όλους τους αθλητές του και έδειξε πως τους εμπιστεύεται όλους και σε οποιεσδήποτε συνθήκες και οι αθλητές του μας έδειξαν σε όλους μας πως αξίζουν αυτή την εμπιστοσύνη...
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το τελικό 60-78, περαστικά στον σούπερ σήμερα Ισίδωρο Λεμονίδη που υπέστη διάστρεμμα σε μία ανύποπτη στιγμή προς το τέλος του αγώνα. Ο αγώνας πλέον είναι παρελθόν τα κεφάλια κάτω για να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά, ώστε να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και εμφανίσεις στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος...!!!


Το φύλλο αγώνα

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ   60 -78

Δεκάλεπτα: 10-10, 21-30, 36-58, 60-78

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χονδρογεώργης): Σκουφετζής 8, Χονδρογεώργης, Αναγνωστόπουλος, Παπασωτηρίου 3(1), Πολυχρονιάδης 2, Γογοδόνης 14, Παπλωματάς 20, Ριζόπουλος 5, Χουλιάρας 8, Μπακιρτζίδης.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Κυρούδης): Σουλτάνης 6, Μπεχλιβάνης 13(3), Αμανατίδης 4, Δημητρόπουλος 3(1), Χύτας 6, Χατζόπουλος 4, Στράντζαλης 2, Τσιακίρης 7, Τσιώρας 7(1), Ταουκίδης 6, Ζουμπουλίδης, Λεμονίδης 20(4).   

Φωτογραφίες