ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : O ΜΠΕΧΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ




Σε ένα καταπληκτικό αγώνα  με μπροστάρη τον Κ.Μπεχλιβάνη ο οποίος ήταν ο ηγέτης της ομάδας μας, αλλά και με έντεκα ισάξιους συμπαίκτες, το συγκρότημα των ανδρών υπέταξε την πρώτη στη βαθμολογία ομάδα του ΔΕΚΑ στο κλειστό της Νεάπολης.
Σε ένα πρώτο ημίχρονο που η ομάδα μας προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της - βρέθηκε πίσω στο σκορ και με δώδεκα πόντους - οι αντίπαλοι μας δεν μπόρεσαν να το  εκμεταλλευτούν  και έτσι το ημίχρονο έληξε με το ελεγχόμενο 34-38 για την ομάδα του ΔΕΚΑ.
Στο δεύτερο ημίχρονο με την αυτοπεποίθηση των αθλητών μας στο ζενίθ και με κακούς τους αντιπάλους μας, εξελίχθηκε ο αγώνας όπως θα θέλαμε παίρνοντας τη νίκη οι αθλητές μας τελικά με το άνετο 79-63.  
Το πάθος, η όρεξη και η μαχητικότητα των αθλητών μας, η οξυδέρκεια, η νηφαλιότητα και η προσαρμοστικότητα του κόουτς Κυρούδη στις ανάγκες του αγώνα έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας.Μία νίκη που την άξιζαν 100% τα 100% και που πανηγύρισαν όλοι στη λήξη του παιχνιδιού, όπως και οι φίλοι της ομάδας που σήμερα βρέθηκαν μαζικά στο γήπεδο και τους οποίους και ευχαριστούμε.
Μέρα με τη μέρα η ομάδα μας παρουσιάζεται και καλύτερη και το μυστικό είναι απλό...Προπόνηση, προπόνηση,προπόνηση...!!!

To φύλλο αγώνα 

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  ΔΕΚΑ   79  -  63


Δεκάλεπτα: 15-23, 34-38, 65-54, 79-63

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Κυρούδης): Σουλτάνης 9(1), Μπεχλιβάνης 20(2), Αμανατίδης 16(1), Δημητρόπουλος, Χύτας 9, Χατζόπουλος 6(2), Στράντζαλης 2, Τσιακίρης, Αϊμέκε, Τσιώρας 3(1), Ιωάννου 2, Λεμονίδης 12(2).  

ΔΕΚΑ(Κυριαζής-Κεσίδης): Τσιροπούλης Μ., Τσιροπούλης Α. 2, Μωϋσιάδης 12, Παπασάβογλου Αρ., Κουτριός, Κοϊμτζόγλου 20(1), Δημητριάδης 9, Παπασάβογλου Αν. 4, Χρήστου 10, Θεογιάννης, Κρίτσικας, Χαρταβέλας 6.