ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΑΣΩ




Χθες βράδυ η ομάδα μας έπαιζε ουσιαστικά τη χρονιά της κόντρα στο αξιόμαχο σύνολο του ΔΑΣΩ. 
Η νίκη  μας απομάκρυνε από τυχόν περιπέτειες αν και μαθηματικά δεν έχουμε σωθεί, στο μυαλό όλων ήταν η άσχημη περιπέτεια που περάσαμε τρεις σεζόν πριν στη Γ εθνική και όταν ήμασταν στην ίδια κατάσταση και τελικά με διάφορα αποτελέσματα η ομάδα μας υποβιβάστηκε. Με τη χθεσινή νίκη η πίστη μας είναι πως ξεμπλέξαμε από περιπέτειες.
Ο ΔΑΣΩ ήταν σκληρός αντίπαλος και αν δεν έχανε τους δύο καλύτερους αθλητές του, Μπάγκι -έφυγε στο ημίχρονο ? - και Στάθη με 5 φάουλ - στα τελευταία λεπτά του αγώνα - ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, μιας και μετρούσαμε ήδη τρεις απώλειες με 5 φάουλ - Αμανατίδης, Στράντζαλης και Χύτας.

Δήλωση αντιπροέδρου ΣΑΠΚ Νεάπολης κ.Λ.Παπακώστα : " Σήμερα οι αθλητές μας έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικά και ψυχολογικά αγώνα.Το ίδιο πρόσωπο θέλουμε να δείξουν και στους επόμενους αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να κλείσει το φετινό πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Συγχαρητήρια προς όλους."

Το φύλλο αγώνα

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  ΔΑΣΩ  69 - 65

Δεκάλεπτα: 13-23, 31-35, 51-50, 69-65

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Κυρούδης): Σουλτάνης, Μπεχλιβάνης 26(4), Αμανατίδης 2, Δημητρόπουλος, Χύτας 18(1), Χατζόπουλος 6(2), Στράντζαλης, Τσιακίρης 6, Τσιώρας 9(1), Γεωργιάδης 2, Λεμονίδης.
  
ΔΑΣΩ (Καραγιαννίδης): Μπάγκι 4, Χατζηνικολάου 5(1), Βούκα 5(1), Χότζα 23(1), Καλιώρας 13, Τσομπανάκης, Στάθης 15.