ΜΠΑΣΚΕΤ / ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ : ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ - YUPPI (Φωτογραφίες)



Επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες μας από την  Κρυοπηγή και την Yuppi όπου πραγματοποίησαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της προσεχής αγωνιστικής περιόδου.Έφηβοι,παίδες,προπαίδες κορασίδες και προκορασίδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Οι αθλητές μας συμμετείχαν σε εργομετρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του Dr. Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλου, αποτελέσματα των οποίων θα αξιολογηθούν από τους προπονητές των τμημάτων τους.
Ευχαριστούμε τον αρχηγό της Yuppi κ.Σωτήρη Κοκκινόπουλο και τους ιδιοκτήτες της για την αμέριστη βοήθεια που έδωσαν στα τυχόν προβληματάκια που παρουσιάστηκαν και στην ανοχή τους στο αθλητικό πρόγραμμα μας.
Ευχαριστούμε τον Dr.Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο που για ακόμη μία χρονιά έδωσε το παρόν του και τις πολύτιμες οδηγίες του στο βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας των αθλητών και αθλητριών μας.
Ευχαριστούμε τους προπονητές μας , Θωμά Χαρμπαλή, Σπύρο Παγκούτσο, Πέτρο Τασόπολουλο, Δημήτρη Τανταλίδη και Χρήστο Κουμούδη που στάθηκαν δίπλα στους αθλητές και αθλήτριες μας.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την υπομονή και επιμονή τους για να βγει το πραγματικα δύσκολο πρόγραμμα
Ευχαριστούμε τον Γεν.Γραμματέα του ΣΑΠΚ Νεάπολης που βρέθηκε ακόμη μία χρονιά δίπλα στα παιδιά.
Του χρόνου ακόμη πιο παραγωγικοί...
Ακολουθούν φωτογραφίες (το πήρες άλμπουμ τις επόμενες ημέρες στο σχετικό γκρουπ του συλλόγου)