ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...!!!



 Νίκη στη Μίκρα επί του Ν.Βότση για την ομάδα μας που συνοδεύτηκε και από την επιστροφή του Χρ.Χύτα μετά την επέμβαση του, αρά δύο καλά- δύο χαρές για εμάς...!!!
Η ομάδα μας έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα τους στο σημερινό παιχνίδι, έτσι η νίκη αποδείχθηκε το δίκαιο αποτέλεσμα αν και το τελικό 75-82 θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο.Βέβαια στο φετινό πρωτάθλημα οι νίκες μετράνε έστω και με ένα πόντο. Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη για όλες τις ομάδες και θα πρέπει από τη μεριά μας να κάνουμε το κουμάντο μας ώστε να μη τρέχουμε στο τέλος.Ας σημειωθεί πως ο δεύτερος της Βαθμολογίας με τον προτελευταίο έχει τρεις μόνο νίκες διαφορά...

Το φύλλο αγώνα

Ν.ΒΟΤΣΗΣ - ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  75 - 82 

Δεκάλεπτα: 18-25, 28-43, 50-65, 75-82

Ναύαρχος Βότσης (Μανωλόπουλος-Γεωργάκας): Μηντζαρίδης 5, Σταυρίδης 8(2), Καλαϊτζής 9, Πάσαρης, Ρικούδης, Βεργίνης 35(1), Σέπος, Κουκοβίνος, Μυστηλιάδης 18(2).

ΠΚ Νεάπολης (Κυρούδης-Τασόπουλος): Σουλτάνης 14(2), Μπεχλιβάνης 22(4), Χύτας 17, Χατζόπουλος, Μαυροκεφαλίδης 4, Τσουτσούκας, Μπαρτζώκας 2, Γιαννούλης, Τσιώρας 8, Αμανατίδης 15. 


*Τελικά αυτή η ομάδα θα μας κάνει να μη παρακολουθούμε αγώνες της ώστε να κερδίζει...πιο προληπτικοί δε γίνεται.Φωτογραφίες δεν έχει.