ΜΠΑΣΚΕΤ / ΕΦΗΒΙΚΟ : ΠΕΡΑΣΑΝ...!!!Νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι για τους εφήβους επί της Πυλαίας με 65-58 σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του, με αρκετό κόσμο στην κερκίδα, φίλοι και των δύο ομάδων, με εναλλαγές στο σκορ, με πάθος και ένταση για την τελική επικράτηση, με κινήσεις ματ σε σκακιέρα για τους δύο προπονητές.
Τελικά η ομάδα μας που κατάφερε να πάρει μία μικρή διαφορά στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου(10π) μπόρεσε και κράτησε το παιχνίδι στα μέτρα της, αν και η προσπάθεια των αντιπάλων ήταν κάτι παρακάτω από φιλότιμη.Ένα 3ποντο του Δούκα Γεωργιάδη, δύο βολές του Σπύρου Βαρδή και ένα καλάθι του Σάββα Αθανασιάδη έφεραν το τελικό αποτέλεσμα.
Στα συν της ομάδας η απώλεια του Γιάννη Ασιγκίδη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο λόγω αδιαθεσίας, και η μη συμμετοχή του Μιχάλη Κατσαρούλια λόγω ασθένειας, κάτι που δε πτόησε τους αθλητές μας που αγωνίστηκαν ακόμη πιο δυνατά.
Έτσι η ομάδα μας με δύο νίκες κόντρα στην ομάδα της Πυλαίας πέρασε στις 16 κορυφαίες της Θεσσαλονίκης.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους.

Το φύλλο αγώνα

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ  65 - 58

Δεκάλεπτα...16-21, 30-34, 50-40, 65-58

Νεάπολη(Τανταλίδης) : Ιωάννου 7, Βαρδής 16, Γεωργιάδης 18(2), Γερασιμίδης, Μέκο 14(1), Αθανασιάδης 2, Ασιγκίδης 8(2).

Πυλάια (Μαλιαρού) : Σαββίδης 5, Νασιόπουλος 12(1), Καρατσίν 2, Σούλα 9(1), Τσιόγκας 7, Μαρκούδης 3, Μαλιγκούρας 14(2), Λαζός 6.

Φωτογραφίες