ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΕΣ : ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ




 Μετά από 11 χρόνια και 2 συμμετοχές στη Γ΄εθνική- με τις υπόλοιπες στην Α΄κατηγορία-, η ομάδα των ανδρών ξεκίνησε χθες βράδυ τον μαραθώνιο της Β΄κατηγορίας.
Δε σας κρύβουμε πως μετά από την ολοκληρωτική σχεδόν αλλαγή του έμψυχου δυναμικού 
ήμασταν πολύ περίεργοι να δούμε πως θα είναι το ξεκίνημα της ομάδας κόντρα σε μία καλή και παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας αυτής όπως είναι το Καλοχώρι.
Αυτό που είδαμε μας άρεσε.Η ομάδα πάλεψε 40 λεπτά το παιχνίδι και στο τέλος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα ασχέτως την πίεση που δέχθηκε από τους φιλοξενούμενους.
Με καλές και κακές στιγμές οι αθλητές μας, που όμως δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να τους αμφισβητήσουν τη νίκη σε καμία περίπτωση.
Πραγματικά είδαμε αυτό που δεν έχουμε δει τα τελευταία δύο χρόνια.Την ομαδικότητα.
Ο κόουτς Αποστόλου, έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη που επισήμανε και στο επόμενο αγώνα με τον Σταυρό να δούμε ακόμη καλύτερη απόδοση της ομάδας.


Το φύλλο αγώνα

ΝΕΑΠΟΛΗ Mr.Coffee  -  Μ.Αλέξανδρος Καλοχωρίου   68  -  64

Δεκάλεπτα: 14-13, 27-30, 47-42, 68-64

ΠΚ Νεάπολης (Αποστολου- Παγκουτσος): Γιαννούλης 5, Παπασωτηρίου 8(2), Κολοκυθάς 4, Κυριακίδης, Μέκο, Μαυροκεφαλίδης 4(1), Μαρλάς 11, Τσιακίρης 15,
Ιατρού, Τσιροπούλης 11, Τιγκιρίδης, Λεμοντζής 10(2).

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Χατζηβρέττας-Μήτκος): Αμπατζόγλου, Στεψιανός 8(2), Καραγιαννίδης, Μαραντάς 6, Μουτσίκας 2, Δέτσικας 10, Πασχούδης 2, Κρίτσικας 8(2), Ντίμο 6, Ροϊδης 5, Εδίρνελης 11(1), Ευαγγελίδης 6.

Φωτογραφίες από τον Γ.Λίτσα σε επόμενη ανάρτηση.