ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

 



Χωρίς να πιάσει την απόδοση που θα περιμέναμε και αφού μπλόκαρε στο τρίγωνο αστοχία βολών (16-32), λαθών κυρίως στην επίθεση και αστοχίας από μέση και μακρινή απόσταση, ήρθε φυσιολογικά η ήττα στο ντέρμπι με την ΧΑΝΘ στο κλειστό της Νεάπολης.

Μέχρι τα μέσα της τελευταίας περιόδου η ομάδα του Σπύρου Παγκούτσου είχε επαφή με το παιχνίδι, μιας ήταν +3 ή -3 . Κάπου εκεί στο 35 λεπτό η ομάδα της ΧΑΝΘ πήρε μία μικρή διαφορά που την κράτησε μέχρι το τέλος.

Σίγουρα η εμφάνιση της ομάδας μας , δεν ήταν η αναμενόμενη , τουλάχιστον βάση αυτών που μας έδειξε από τα φιλικά αλλά και από τους αγώνες κυπέλλου, αλλά το πρωτάθλημα είναι μια άλλη κατάσταση. Κάποιες αθλήτριες θέλουν χρόνο για να ανταπεξέλθουν στις καταστάσεις του πρωταθλήματος , κάτι που ο κόουτς γνωρίζει πως έχει μετρημένο και θα πρέπει να ξεπεράσει το πρόβληματάκι γρήγορα.

Το φύλλο αγώνα 

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  ΜΕΝΤ  36  -  46

Δεκάλεπτα...12 - 7 , 19 - 23, 31 - 34, 36 - 46

Νεάπολη (Παγκούτσος) : Καρακωτιά, Παπακωνσταντίνου, Παράσχου 12(1),Μήτα, Αθανασιάδου 5, Ζαμπουρίδου 7, Ιακωβίδου 2, Ρότσικου, Μίχου, Κυριακού 8, Αγγελακίδου, Κλεπουσνιώτου 2.

ΧΑΝΘ (Σερτέτης) : Κοντραφούρη 2, Κοκκαλη 2, Δασκαλοπούλου, Γαβρίλη 11(2), Γκοτσαμάνη 6(1), Δημητριάδου 13(1),Αθιανά 4, Μητράγκα, Αντικατζίδου 1, Γαβριηλίδου 1, Μαυροπούλου 6.

Φωτογραφίες