ΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ...!!!

 




Σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο η ομάδα των γυναικών μας επιβλήθηκαν της αντίστοιχης της Μενεμένης και πέρασε στον τελικό κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ.

Ο αγώνας δε στέφει δάφνες ποιότητας και οι ομάδες από την αρχή έδειξαν ότι ο βασικός τους στόχος ήταν να παίξουν όσο καλύτερη άμυνα και να μηδενίσουν τα ατού των αντιπάλων τους. Το χαμηλό σκορ εκτός από αυτό έχει να κάνει και  με το άγχος των αθλητριών αλλά με τις μεγάλες επιθέσεις των δύο ομάδων.

Βασικό στοιχείο της ομάδας μας, ότι ακόμη και στο μεγάλο κενό δυστοκίας που είχαμε στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο , η άμυνα τα πήγε περίφημα και δεν απειληθήκαμε αν και η Μενεμένη κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Το τέλος μας βρήκε νικητές με 38-27 και ο τελικός είναι μπορστά μας, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην 37χρονη ιστορία του συλλόγου σε οποιοδήποτε τμήμα μας.

Όλες οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και όλες προσπάθησαν για το καλύτερο.

Συγχαρητήρια ομάδα...Συγχαρητήρια κόουτς Παγκούτσο...!!!

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΜΕΝΕΜΕΝΗ   38 - 27

Δεκάλεπτα: 15-9, 19-11, 21-18, 38-27

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος-Κρητικοπούλου): Καρακωτιά, Παπακωνσταντίνου 4, Παράσχου 14(2), Μήτα 2, Αθανασιάδου, Υδραίου, Ζαμπουρίδου 6, Ιακωβίδου, Πουλάκη, Ρότσικου ,  Κυριακού 2, Αγγελακίδου 3(1), Κλεπουσνιώτου 7.

ΓΣ Μενεμένης (Σάββας-Οικονόμου): Τσελεμπή 4, Γκλεζάκη 1, Ντουγιουντζή, Αναστασιάδου, Σουλιώτη 2, Αναγνώστου, Σιδηροπούλου 10(2), Καραχρήστου, Παπαρέντη 6(1), Παυλίδου 2.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ