ΜΠΑΣΚΕΤ / ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-22

 




Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 8/6/22 η τελετή λήξης της περιόδου 2021-22 για τα τμήματα του ΣΑΠΚ Νεάπολης (κάποια τμήματα θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μέχρι τέλος του μήνα) , στο κλειστό θεατράκι του δήμου μας παρουσία του προέδρου της ΚΕΥΝΣ κ.Δημήτρη Απατσίδη, του μέλος της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΘ κ.Λάμπρο Τάκη, του Δ.Σ. του συλλόγου μας και πλήθος γονέων και αθλητών κάθε ηλικίας.

Ο σύλλογος μας τίμησε για την πολύχρονη προσφορά του τον αρχηγό του ανδρικού μας τμήματος Παναγή Δημητρόπουλο που φέτος ήταν η τελευταία του παρουσία με τον σύλλογο μας. Ο Παναγιώτης αγωνίσθηκε από το μίνι  μέχρι και φέτος στα τριάντα του με τη φανέλα του ΠΚ, αδιάληπτα και ήταν ο φυσικός ηγέτης του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, αυτός που έδενε την ομάδα και έλυνε τα προβλήματα εν τη γεννέση τους. Κοινά αποδεκτός από όλους, συμπαίκτες,προπονητές και διοίκηση. Άξια στο μέλλον θα μνημονεύεται δίπλα στους άλλους μεγάλους και άξιους αρχηγούς μας, τον Ευτύχη Αγαθόνικο στη δεκαετία του 80, του Στάθη Νεραντζάκη στη δεκαετία του 90 και του Βαγγέλη Τσαλικίδη στη δεκαετία του 2000.


Επίσης τιμήθηκε ο έφορος του ανδρικού τμήματος Παντελής Τσερνάκης , ένας νικητής της ζωής, μιας και η περιπέτεια της υγείας του άλλα και το θάρρος του, έχει γίνει παράδειγμα σε όλους μας.


Βραβεύτηκαν  οι πρώτοι σκόρερ : Δημήτρης Παπαβασιλείου (ανδρών), Εύα Παράσχου (γυναικών)  και Δήμητρα Αγγελακίδου (Νεανίδων - πρώτη σκόρερ σε όλη τη Θεσσαλονίκη).

Επίσης βραβεύτηκαν οι ομάδες των κορασίδων για την πρόκρισή της στο final 4 του πρωταθλήματος και η ομάδα των νεανίδων για την 5η θέση πρωτάθλημα.


Τέλος διπλώματα απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά στα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήμα του συλλόγου και της ακαδημίας μας Neapolis Basketball Academy (ΝΒΑ).


Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για αυτή την υπέροχη αγωνιστική χρονιά και δίνουμε ραντεβού το ερχόμενο φθινόπωρο με την έναρξη των υποχρεώσεων της επόμενης αγωνιστικής χρόνιας...!!!


Φωτογραφίες