ΣΤΙΒΟΣ / ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ 10ΑΡΙ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

 


Μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής, το «Δεκάρι του Λαγκαδά», ο αγώνας δρόμου – θεσμός για την πόλη του Λαγκαδά με τον οποίο τιμάται η απελευθέρωση της περιοχής στις 27 Οκτωβρίου του 1912 από τους Τούρκους και στις 27 Οκτωβρίου του 1944 από τους Γερμανούς, πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη συμμετοχή.

Ο αγώνας διοργανώθηκε σε συνεργασία του Δήμου Λαγκαδά με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαγκαδά, αλλά και την Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας

Στα 10 χλμ στην κατηγορία των ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Κώστας Γραμμένος του ΓΣ Λαγκαδά, δεύτερος ο Θοδωρής Ρούμπης και τρίτος ο Νίκος Παρθένης του ΣΑΠΚ Νεάπολης. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Δέσποινα Φλώκα του ΣΑΠΚ Νεάπολης, η Ευαγγελία Θεοδώρου του Level Up Fitness Center και η Ανδριάνα Συμεωνίδου του ΓΣ Λαγκαδά.

Στα 5.000 μέτρα, στους άνδρες τερμάτισε πρώτος ο Αχιλλέας Δασίλας του ΓΣ Λαγκαδά, δεύτερος ο Μάριος Μπαλούκας του ΣΑΠΚ Νεάπολης και τρίτος ο Άγγελος Στοϊμένου.

Στον αγώνα των 1000μέτρων στις μικρές ηλικίες στην πρώτη τριάδα των κοριτσιών βρέθηκαν οι αθλήτριες μας Θεεοδωριάδου - Φιλιππίδου και Γραμμένου, ενώ στον αντίστοιχο αγώνα των αγοριών ο αθλητής μας Νίκος Παγκαλτζής κατέλαβε την 3η θέση.

Συγχαρητήρια σε ΄όλη την ομάδα για την προσπάθεια της...!!!

Στις γυναίκες, πρώτη ήταν η Βασιλική Χατζηλάσκαρη του ΓΣ Λαγκαδά, δεύτερη η Φωτεινή Δημητριάδου και τρίτη η Χρύσα Χατζηθεοδώρου του ΣΑΠΚ Νεάπολης.