ΜΠΑΣΚΕΤ / Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

 



Μπορεί να έχασε η ομάδα μας στην παρθενική της εμφάνιση στην Α2 εθνική κατηγορία, αλλά τα κορίτσια μας το πάλεψαν κόντρα με ένα από τα φαβορί της κατηγορίας , τον Ηρακλη.


Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ εναλλασσόταν για τις δύο ομάδες και έκλεισε με ελαφρύ προβάδισμα για την ομάδα μας με 22-24.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο  Ηρακλής πήρε ένα μικρό προβάδισμα μέχρι 8 πόντους, την πρώτη φορά με δύο τρίποντα των αθλητριών μας το σκορ ήρθε στο καλάθι, ενώ την δεύτερη φορά αν και το πάλεψαν τα κορίτσια μας,από την μία δεν είχαν χρόνο για να επανέρθουν, από την άλλη η κούραση της υπερπροσπάθειας δεν μας άφησε να το καταφέρουμε.

Ο Ηρακλής δίκαια επικράτησε σε αυτή την αναμέτρηση. Η ομάδα μας πήγε για την υπέρβαση και αν ήταν πιο προσεκτική στα αμυντικά ριμπάοουντ ίσως έφερνε το ποθητό αποτέλεσμα.

Το φύλλο αγώνα

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΝΕΑΠΟΛΗ   51 - 43

Δεκάλεπτα: 9-9, 22-24, 38-33, 51-43

Ηρακλής (Γιάνναρος-Κολοκυθάς): Τσουμπερλή 7, Γιαννούλη, Πάππα 2, Γιαννούδη 16 (2), Παπαροϊδάμη 8, Κατσαρέα, Σωτηρέλη, Πατούνη 7 (1), Ουζούνη 2, Λογδανίδου 5, Σουλιώτη 4.

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος): Παράσχου 15 (3), Μήτα, Καραγιαννάκη 2, Θωμαΐδου, Υδραίου, Αργυρού 5, Ιακωβίδου, Παπαδοπούλου 13 (3), Ανδρονικίδου, Λότσικου, Κυριακού 6, Αγγελακίδου 2.

Φωτογραφίες