ΜΠΑΣΚΕΤ / Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

 



Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου και δηλώσαμε παρόν στον αγώνα, η γυναικεία μας ομάδα εξαφανίστηκε από το γήπεδο σαν να τη χτύπησε η καταιγίδα Εύα ή καλύτερα σαν να μας δάγκωσαν οι Πάνθηρες της Καβάλας. Πραγματικά βλέποντας το ξεκίνημα της ομάδας μας, θα λέγαμε ότι θα δούμε ένα αμφίρροπο ματς που θα πρόσφερε συγκινήσεις στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και σε αυτούς που το έβλεπαν από το κανάλι της ομάδας της Καβάλας στο youtube. Δυστυχώς όμως από την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου η ομάδα της Καβάλας καταβάλλοντας στο έπακρο την προσπάθεια της , δεν άφησε τα περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Από την άλλη οι αθλήτριες του Σπύρου Παγκούτσου χάθηκαν στο παρκέ, μη δικαιολογώντας την καλή εμφάνιση του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά δείχνοντας μας το χειρότερο πρόσωπο και από τα τρία πρώτα παιχνίδια που έδωσαν.

 Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο δεκάλεπτο πετύχαμε 12 πόντους, τους μισούς από όσους βάλαμε σε όλο το παιχνίδι, όπως ότι σε 39 λεπτά είχαν σκοράρει 4 αθλήτριες μας και προστέθηκε με μία βολή στο τέλος και η 5η. 

 Χαμένοι αιφνιδιασμοί , κακές άμυνες και υποτονική προσπάθεια χαρακτηρίζουν τα 3/4 του αγώνα. 

 Υπερδίκαιη η νίκη της ομάδας της Καβάλας και αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση των Πανθήρων που στέκετε δίπλα στην ομάδα.

 Τέλος να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία και ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερου γύρου.

 Για την ομάδα μας η επόμενη αγωνιστική και ο αγώνας με την Ξάνθη είναι ένας τελικός, ένας αγώνας που πρέπει να κερδηθεί με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ     58  -  24

Δεκάλεπτα: 14-12, 33-17, 44-21, 58-24

Πάνθηρες Καβάλας (Αστεριάδης-Λογοθέτης): Μαμαλίγκατζη 2, Μουταφίδου , Τσάντα 3, Κανελλοπούλου 7 , Παναγιωτίδου 9, Τριανταφύλλου 12, Απούλτση 4, Λυκάκη 8, Πετρουσέφσκα, Πενέλη 13

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος): Παράσχου 11, Μήτα , Θωμαΐδου , Υδραίου , Αργυρού 4, Ιακωβίδου , Παπαδοπούλου 6, Ανδρονίκου  , Ρότσικου , Κυριακού 2 , Αγγελακίδου 1.

Φωτογραφίες