ΜΠΑΣΚΕΤ / Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΡΟΔΙ...!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ...!!!

  



Αποφασισμένες από το πρώτο λεπτό για τη νίκη παρουσιάστηκαν στο αποψινό παιχνίδι τους οι παίκτριες του Σπύρου Παγκούτσου στο κλειστό της Νεάπολης κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης.

 Με ένα καθηλωτικό πρώτο δεκάλεπτο που έληξε 17- 0 που δεν έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα, δεν έμενε παρά η διαχείριση από τον κόουτς ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δεν ήταν άλλος παρά αυτό της νίκης!!!

 Πραγματικά η κορυφαία ως τώρα εμφάνιση της ομάδας μας και σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, έδωσε ελπίδες ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ωραίες στιγμές.

 Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία και βέβαια για όσους είχαν τη τύχη να τη ζήσουν θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη στην μνήμη τους. Η ιστορία γράφτηκε. Το ρόδι έσπασε.

 Συγχαρητήρια σε όλο το τιμ !!!

 Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης.


Το φύλλο αγώνα

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ   42 - 34

Δεκάλεπτα: 17-0, 26-17, 38-24, 42-34

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος): Παράσχου 1,Θωμαΐδου 6(2), Υδραίου , Αργυρού 5, Ιακωβίδου 2, Παπαδοπούλου 14(3), Ανδρονικου , Ρότσικου , Κυριακού 11, Αγγελακίδου 3.

Ασπίδα Ξάνθης (Καρά Αχμέτ): Τονικίδου , Καραλίδου Σ. 13, Μπουτσούκη 7(1), Χατζηαντωνίου , Μωυσένκου 5, Βασιλειάδου , Αντώνογλου , Πετρίδου 6, Συμεωνίδη , Καραλίδου Β. , Τασελαρίδου 3, Χαλκίδου.

Φωτογραφίες