ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

 



 Νέα ήττα για τους άνδρες που δείχνουν να πελαγοδρομούν από παιχνίδι σε παιχνίδι , προσπαθώντας να φέρουν το αποτέλεσμα που όλοι θέλουν αλλά δυστυχώς στο τέλος όλα στραβώνουν.

 Τα σχόλιο που ακούσαμε και μεταφέρουμε δεν είναι καθόλου κολακευτικά για την ομάδα του Βαγγέλη Τσαντάκη και ήρθαν από μπασκετικούς κύκλους εκτός Νεάπολης. Αναφέρουν ότι η ομάδα μας ήδη χαρακτηρίζεται από τα φαβορί για να χάσει την κατηγορία.

 Αυτά τα σχόλια δεν μας ακουμπούν και σύντομα θα δούνε όλοι αυτοί ότι η ομάδα θα καταφέριε να βρει τον δρόμο της γιατί και καλή ομάδα έχουμε και καλούς αθλητές, απλά....

 Απλά είναι θέμα αυτοπεποίθησης. 

 Στο χθεσινό αγώνα και ενώ στα τρια δεκάλεπτα η ομάδα έδειχνε πως στο τέλος θα φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα, τελικά ένα ξέσπασμα της ομάδας  του Σταυρού. Μία ολιγωρία της ομάδας μας. Το άγχος και οι βιαστικές και τραβηγμένες προσπάθειες. Έφεραν τελικά την ήττα με 52-59.

 Τις επόμενες ημέρες ο κόουτς πρέπει να αναπτερώσει το χαμένο ηθικό των αθλητών μας. Να δουλέψουν όλοι μαζί μέσα στο παρκέ και να φωνάξουν δυνατά : ΠΑΡΟΝ , στο πρωτάθλημα.

 Αναμένουμε αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι στον Άγιο Αθανάσιο μεγάλες αλλαγές.


Το φύλλο αγώνα  

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ   52-59

Δεκάλεπτα: 15-20, 32-31, 44-45, 52-59

ΠΚ Νεάπολης (Τσαντάκης): Νείρος, Αλεξανδρίδης 4, Παπαβασιλείου 13(2), Χατζηστεφάνου 12(2), Παπαϊωάννου, Βουνάκης 10(1), Ταουκίδης 5, Γιαννούλης 4, Αλεξάνδρου, Σηφάκης, Ανδριάς, Αξιαρλής 4. 

Αριστοτέλης Σταυρού (Σαββίδης): Αλεξινάκης Γ. 16(4), Καλογιάννης, Τάντσος 11(3), Σίμου 6, Κουτσιανούδης, Βούζος 3, Θεοδώρου 6(2), Σάνκα 13(1), Αλεξινάκης Σ. 2, Φιντιρικάκης 2.

Φωτογραφίες