ΜΠΑΣΚΕΤ / Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗ

 



 Με νίκη έκλεισαν οι υποχρεώσεις για το 2022 οι αθλήτριες μας για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

 Παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς, αλλά και την ευστοχία στα τρίποντα των αντιπάλων αθλητριών, τελικά οι παίκτριες του Σπύρου Παγκούτσου βρήκαν τις λύσεις και αφού πρώτα γύρισαν τον αγώνα, στο τέλος έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές τους.

 Η βαριά και κλειστή ομάδα της ΑΓΕ Πιερίας, ήρθε αρκετά διαβασμένη στη Νεάπολη, αλλά γνώριζε ότι ίσως έπαιζε και το τελευταίο της χαρτί για την αποφυγή της τελευταίας θεσης του βαθμολογικού πίνακα. Οι αντίπαλες εκμεταλλεύτηκαν  την αμυντική ολιγωρία της ομάδας μας και με πολύ κλειστεί άμυνα που άφηνε τα μακρινά περιφερειακά σουτ , αλλα δεν περνούσε τίποτα εντός του τετραγώνου των βολών, κατάφερε να έχει το κεφάλι για 35 λεπτά...κάπου εκεί η κούραση  των αντιπάλων, η ευστοχία (επιτέλους!!!) στα σουτ μας και η καλή εμφάνιση της μικρής Τσολακίδου (καθάρισε όλα τα αμυντικά ριμπάουντ) , μας έφεραν τη νίκη την οποία και πανηγυρίσαμε όλοι ανεξαιρέτως.

 Το φύλλο αγώνα

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ  44 - 42

Δεκάλεπτα: 7-8, 13-23, 26-33, 44-42

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος): Παράσχου 16(1), Θωμαΐδου 3, Υδραίου, Αργυρού 8, Ιακωβίδου, Παπαδοπούλου 11(1), Ανδρονικου 1,  Κυριακού 1,  Tσολακίδου  4,Μαδίτση, Κυπριώτη.

ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Στεφανίδου 12(4), Τσενεκίδου 2, Μπεκιάρη 6(2), Ζήκα, Τσιαλαμάνη 5, Δόβα 8, Γιαλίδου 7(1), Μυστρίδου 2.


 Φωτογραφίες