ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ




 Όταν στο 2΄και 15΄΄ πριν τη λήξη ο φωτεινός πίνακας έγραφε 48-40 για τους γηπεδούχους και ενώ στο ταιμ άουτ που πήρε εσπευσμένα ο κόουτς Τσαντάκης, έπεφταν καντήλια εκατέρωθεν και όλα έδειχναν ότι το ματς έχει χαθεί...ένας Σερρέος ήρθε να  δώσει τη λύση για την ομάδα μας, γιατί είναι σε όλους γνωστό ότι οι Σερραίοι είναι Ωραίοι...!! Μπαμ μπαμ δύο τριποντάκια από τον Βασιλάκη τον Γιάνναρο και πριν το πάρουν χαμπάρι οι αντίπαλοι παίκτες το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 50-46. Κάπου εκεί μίλησε ο κάπτεν my καπτεν Χατζηστεφάνου όπου με δικό του τρίποντο το σκορ έγινε 50-51 για την ομάδα μας. Στα τελευταία δευτερόλεπτα 5 βολές καθόρισαν το τελικό σκόρ 51-55 (μία για τους αντιπάλους και τέσσερις για την ομάδα μας, δύο ο Βουνάκης και δύο ο Γιαννούλης).

 Για να φτάσουμε εκεί θα πρέπει να σταθούμε στην πολύ καλή εμφάνιση  για τους Ταουκίδη και Ανδριά όπου και κράτησαν το παιχνίδι, ο πρώτος με τους πολύτιμους πόντους του και ο δεύτερος με την μαχητικότητα του.

 Αν δούμε με καθαρό μυαλό και αναλογιστούμε τις σημερινές δικαιολογημένες απουσίες από το ρόστερ, τότε η νίκη αποκτά τεράστια επιτυχία και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.


 Δυστυχώς δεν μας άρεσε ο άδειος πάγκος (9 μόλις αθλητές)κάτι που το απεχθανόμαστε όταν πίσω από αυτή την ομάδα ακολουθούν 100 αθλητές. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό και θα παρακαλούσαμε να είναι η τελευταία...

 Το φύλλο αγώνα

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  - ΑΘΛΗΤΙΚΟ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 51-55

Δεκάλεπτα: 9-6, 19-21, 33-34, 51-55

Ολυμπιάδα Ανω Πόλης (Ιγνατίδης): Λιαροκάπης 11(1), Γρηγοριάδης 4, Χατζητσοπάνης 3, Σιδερίδης 11(2), Κουκούλης, Καρράς 6, Γούσιος, Γιαννάκης 4, Χρυσής 3(1), Ματρόζος 6, Κανέλλης 3(1).

ΠΚ Νεάπολης (Τσαντάκης): Νείρος 1, Αλεξανδρίδης 6, Χατζηστεφάνου 11(1), Παπαϊωάννου, Βουνάκης 4, Ταουκίδης 17(1), Γιαννούλης 11(3), Αλεξάνδρου 1, Ανδριάς 4. 

Φωτογραφίες