ΜΠΑΣΚΕΤ / Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΜΗΔΕΝ + ΜΗΔΕΝ = ΜΗΔΕΝ




 Στο γήπεδο σήμερα υπήρχε αρκετός κόσμος μιας και ο θαυμάσιος καιρός επέτρεψε την παρουσία θεατών στην εξέδρα, αλλά και το ενδιαφέρον τοπικό ντέρμπι που νόμιζαν ότι θα παρακολουθήσουν.

Οι αντίπαλες παίκτριες του Ηρακλή παρουσιάστηκαν από το πρώτο λεπτό αποφασισμένες να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, κάτι που τελικά πέτυχαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Δυστυχώς για εμάς το κοντινότερο σημείο του αγώνα, εκτός των πρώτων δύο λεπτών, ήταν κάπου στα μέσα της δεύτερης περιόδου που φτάσαμε στο - 8 και κάπου στα μέσα της τρίτης περιόδου που φτάσαμε στο -10. Χωρίς συνέχεια για κάτι καλύτερο μιας και η προσπάθεια μας σταμάτησε εκεί.

Οι δύο μικρές Αγγελακίδου και Τσολακίδου ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις από την ομάδα μας και έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στην πολύ κακή σημερινή παρουσία μας.

Άμεσα πρέπει να κινηθεί ο κόουτς στο ψυχολογικό τομέα , γιατί η ομάδα δείχνει να μην πιστεύει ότι μπορεί να γυρίσει ένα παιχνίδι. Στο μπάσκετ όλα είναι εφικτά και μέχρι να τελειώσουν τα σαράντα λεπτά συνεχίζεις να κυνηγάς τα όλα...!!! 

Το φύλλο αγώνα

ΝΕΑΠΟΛΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ  41 - 63

Δεκάλεπτα: 6-19, 20-33, 27-51, 41-63

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος): Παράσχου 11(1), Μήτα, Παπαγιαννίτση, Θωμαΐδου 3, Αργυρού 2, Ιακωβίδου, Παπαδοπούλου, Ανδρονίκου, Κυριακού 2, Αγγελακίδου 15(3), Τσολακίδου 8.

Ηρακλής (Γιάνναρος): Τσουμπερλή 15, Μανούση, Πάπα 2, Γιαννούδη, Παπαροϊδάμη 10, Κατσαρέα 4, Μαναβή, Πατούνη 11(3), Ουζούνη 10, Λογδανίδου 11(1), Νικοδήμου, Σωτηρέλη.

Φωτογραφίες