ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΆΛΙ

 






Πάτα το δεύτερο κουμπί

ν’ αλλάξουμε κανάλι

μήπως και δούμε έγχρωμο

το μαύρο μας το χάλι,

Ταμάμ πάνε οι στίχοι του τραγουδιού με αυτό που παρακολουθήσαμε σήμερα το βράδυ στο κλειστό της Νεάπολης, σε αντίθεση με αυτό που θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε κάποιοι εξ ημών.

Δυστυχώς η πολύ καλή εμφάνιση του αρχηγού μας Νίκου Χατζηστεφάνου πετάχτηκε στο κάλαθο των αχρήστων μιας και οι υπόλοιποι αθλητές μας ήταν αρνητικοί σε άμυνα και επίθεση.
Άξιο απορίας γιατί δεν κρατάμε στατιστικά ή γιατί δεν κρατάμε βίντεο από τους αγώνες μας για να έχουμε μία καλύτερη ματιά στα των παιχνιδιών.
Δε γίνεται για όλα να μας φταίνε οι διαιτητές - που σίγουρα και αυτοί κάνουν λάθη, δε γίνεται όλα να μας πάνε στραβά λόγω ατυχίας, δε γίνεται όλα να μας φταίνε χωρίς να φταίμε κάπου κι εμείς.




Αλήθεια , ας δούμε την πραγματικότητα, ας βάλουμε το δάχτυλο επί το τύπον τον ήλων και ας αναλύσουμε πιο βαθιά τα των τελευταίων εμφανίσεων της ομάδας. 

Αυτό που βλέπουν όλοι από έξω είναι μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, βασιζόμενη στα σουτ που αν βγουν μπορεί και να πάρουμε ένα παιχνίδι , αλλά που δε βγαίνουν γιατί δεν υπάρχουν αντοχές , δεν υπάρχει ενδιαφέρον και δεν υπάρχει πίστη στο σουτ.


Το καμπανάκι  είχε χτυπήσει από νωρίς ο έφορος της ομάδας Νεόφυτος Τσαπάρας, το είχαμε γράψει κι εμείς από αυτή την στήλη, " Όλα θα εξαρτηθούν από τη δουλειά που θα γίνει στη διακοπή που πρωταθλήματος λόγω των εορτών". 
Και η απροπονησιά φέρνει την μουρμούρα, η μουρμούρα φέρνει την γκρίνια, η γκρίνια φέρνει την κόντρα και η κόντρα φέρνει την ήττα.

Ευθύνες έχουν όλοι, προπονητής και παίκτες. Αλλά μάλλον όλοι θέλουν να κερδίσουμε χωρίς να ιδρώσουμε.  Αθλητισμός σημαίνει ότι πρέπει να καταβάλεις σκληρή δουλειά, να χύσεις τόνους ιδρώτα στις προπονήσεις και να κοπιάσεις πολύ.

Η απογοήτευση μας είναι τεράστια, γιατί ενώ οι αθλητές μας θα έπρεπε να είναι σε τροχιά ανόδου βάση της αξίας τους, είναι εν αντιθέσι σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο.
Ο κόουτς Βαγγέλης Τσαντάκης δείχνει ανήμπορος να μπορεί να αλλάξει κάτι και περιμένει το αυτονόητο, δλδ την ήττα.
Σε αυτή τη στήλη έχουμε αποδείξει ότι δεν κρυβόμαστε και γράφουμε την άποψη μας όσο και αντικαταστατική και να είναι. Αλλά σε αυτή τη στήλη πάνω από τους προπονητές και τους αθλητες βάζουμε τον σύλλογο.

Καλό βράδυ και πιστεύουμε κάποιοι να αλλάξουν την όλη τους στάση , γιατί γινόμαστε ρεζίλι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μ.Αλέξανδρου για την προσπάθεια της.

Το φύλλο αγώνα

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ ΕΧΕΔΩΡΟΥ 54 - 71

Δεκάλεπτα: 17-18, 35-38, 51-57, 54-71


ΠΚ Νεάπολης (Τσαντάκης): Ιακωβίδης 2, Νείρος, Αλεξανδρίδης 6, Παπαβασιλείου 13(1), Χατζηστεφάνου 27(1), Παπαϊωάννου, Βουνάκης, Ταουκίδης 1, Γιαννούλης 3(1), Αλεξάνδρου, Ανδριάς, Αξιαρλής 2. 

Μέγας Αλέξανδρος Εχεδώρου (Χατζηβρέττας): Μπαξεβάνης, Μήτκος 10(1), Δασκαλόπουλος 2, Καλονικίδης 16, Αντωνιάν 1, Μαραντάς 16(1), Λαζαρίδης, Χατζηιωάννης Β. 15, Βαρδής, Αραμπατζής, Παπαστεφάνου 11. 


Φωτογραφίες