ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : NIKΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ

  



Τη χθεσινή επιτυχία της ομάδας των ανδρών μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την μία γιατί ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, μας είχε νικήσει στον πρώτο γύρο και είχε την ψυχολογία να πάρει το αποτέλεσμα και από την άλλη η κακή ψυχολογική κατάσταση της ομάδας μας μετά τις τελευταίες ήττες και τις κακές μας εμφανίσεις.

 Μια ομάδα όμως δείχνει τον χαρακτήρα της, όταν μέσα από τα κάρβουνα αναγεννιέται και χθες βράδυ οι αθλητές μας - παρά την μέτρια εμφάνιση τους - , τα πήραν όλα. Και νίκη και διαφορά και ψυχολογία.

Βασιζόμενοι στο πλάνο του κόουτς Βαγγέλη Τσαντάκη και την ακόμα μία φορά χάρμα οφθαλμών εμφάνιση του αρχηγού μας Νίκου Χατζηστεφάνου, η ομάδα μας δεν ήθελε να σπαταλήσει την ευκαιρία που της δινόταν να αλλάξει το στάτους της μέχρι χθες βράδυ κατάστασης. Τα κατάφερε. 

Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στο μέσον του και θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή. 

Συγχαρητήρια σε όλους και περιμένουμε να δούμε με αγωνία την συνέχεια...

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ   49 - 41

 Δεκάλεπτα: 13-9, 20-21, 35-33, 49-41


ΠΚ Νεάπολης (Τσαντάκης): Ιακωβίδης 13, Αλεξανδρίδης 4, Παπαβασιλείου 3, Χατζηστεφάνου 20(2), Παπαϊωάννου 2, Βουνάκης 5(1), Ταουκίδης, Γιαννούλης, Αξιαρλής 2. 

Αγιος Γεώργιος Νεοχωρούδας (Κατσούλης): Πούλιος 3, Μπίκης 3(1), Σημαιοφορίδης 3, Σπανίδης 9, Μακαλέκας 12, Καντζαρίδης, Στόικος, Μουρατίδης 9(3), Μηνασίδης 2.