ΜΠΑΣΚΕΤ / Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

 



Σε ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας αν και έπαιξε ωραίο μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του, δεν κατάφερε στο τέλος να γευτεί τη γεύση της νίκης. Για ακόμη ένα παιχνίδι παρουσιάσαμε ένα καλό σύνολο που το τελικό σκορ μας αδικεί, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Πραγματικά θα θέλαμε να κλείσουμε το φετινό πρωτάθλημα με μια εντός έδρας επιτυχία, κάτι που δεν ήρθε και τώρα μένει ένας αγώνας ακόμη που όλοι και όλες θα θέλουμε να κερδίσουμε για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με νίκη.

 Σημειώνουμε ότι τα τελευταία χρόνια ομάδες με λιγότερες νίκες είχαν καταφέρει να σώσουν την κατηγορία, εμείς πέσαμε επάνω στην αναδιοργάνωση της Α2 και δεν μας επιτρέπει να χαρούμε την παραμονή μας.

 Ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά θα είναι διαφορετικά και σίγουρα εμείς πιο έμπειροι...

Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ  40 -55

Δεκάλεπτα: 13-13, 20-23, 32-40, 40-55

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος): Παράσχου 8(2), Θωμαΐδου 3(1), Υδραίου, Αργυρού 7, Αγαθοκλέους, Παπαδοπούλου 1, Ανδρονίκου 4, Κρανιώτη 4, Ρότσικου, Κυριακού 6, Αγγελακίδου 5(1), Τσολακίδου 2.

ΑΕ Πυλαίας (Λίτσου): Σπανίδου 4, Μαργέτη Α., Τσούπα 7, Μαργέτη Μ., Κωστανάκη 10(2), Στυλιανού, Διαμαντοπούλου 3, Μαγδαλιανίδου 6, Βαντσιούρη 9(1), Κουράτορα 6(1), Καραμπατζάκη 10.

Φωτογραφίες