ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ...!!!




  Σε ένα επιθετικό κρεσέντο από την γραμμή του τριπόντου εξελίχθηκε ο αγώνας των ανδρών κυρίως για τον Δημήτρη Παπαβασιλειου(10 ΤΡΙΠΟΝΤΑ-36 ΠΟΝΤΟΙ), όπου και βρήκε μία τριαντάλεπτη άμυνα ζώνης και δεν της χαρίστηκε. 

 Για να φτάσει όμως στη νίκη επί του ΔΑΣΩ η ομάδα μας πέρασε σαράντα κύματα. Στο πρώτο ημίχρονο η Αγία Ζώνη της ομάδας του Ωραιόκαστρου έφερε αστοχία για τους παίκτες μας όπου και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 34-37. Η γκρίνια και οι άστοχες ενέργειες περίσσευαν από τους αθλητές μας και ο κόουτς ματαίως προσπαθούσε να βρει λύσεις αλλάζοντας παίκτες και παιχνίδια εντός του παρκέ.

 Από την αρχή του δεύτερου μέρους όμως όλα αυτά χάθηκαν , τα σουτ μπήκαν αν και η γκρίνια συνεχίστηκε ως το τέλος με αποδέκτες τους κάκιστους για ακόμη μία φορά διαιτητές.


 Ο κόουτς έκανε πολύ καλή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και σε συνδυασμό με την αυταπάρνηση των αθλητων μας που κυνηγούσαν όλες τις μπαλιές των αντιπάλων και έπαιξαν έξυπνα στο μπροστινό μέρος του γηπέδου, ανάγκασαν στο τελευταίο δεκάλεπτο να αλλάξει άμυνα ο αντίπαλος προπονητής ώστε να πιέσει και να γυρίσει τον αγώνα. Δυστυχώς γι αυτόν και ευτυχώς για εμάς ήταν πλέον αργά, γιατί και την ψυχολογία είχαμε και  πάνω από όλα τον Παπαβασιλείου που φέτος τον είδαμε για πρώτη φορά να είναι το γνωστό " φαρμάκι ".

Το φύλλο αγώνα 

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ  76 - 67

Δεκάλεπτα...11-18, 34-37, 59-52, 76-67

ΠΚ Νεάπολης (Τσαντάκης): Ιακωβίδης 2, Αλεξανδρίδης 7(1), Παπαβασιλείου 36(10), Χατζηστεφάνου 18(1), Παπαϊωάννου, Βουνάκης 8(1), Γιαννούλης 3(1), Ανδριάς, Αξιαρλής 2. 

ΔΑΣΩ (Γκούμας-Γαραντώλης): Μυλωνάς 11, Μουσταφάι, Τσουματίδης 19(5), Καραδήμος, Τανταλίδης 8(2), Βίγλας 20, Καϊβετζής 5, Μανώλης 4. 

#Φωτογραφίες του αγώνα αυριο το απόγευμα από το χέρι του Γιώργου Λίτσα.