Δ.Σ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ : "ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ".

 



Ο πρόεδρος Χρόνης Μακρίδης και το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλες και όλους που παραβρέθηκαν στο αμφιθέατρο του 2ου Λυκείου Νεάπολης, το οποίο αποδείχθηκε πολύ μικρό να μας  χωρέσει, αν και η μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου. 

 Πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν κοντά μας για να μας τιμήσουν και να τους τιμήσουμε. Μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτευτές, αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, οι προπονητές μας και φυσικά οι ήρωες γονείς που είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση, με κρύο και με ζέστη.

  Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστεί τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Καλαφάτη για την μεγάλη τιμή να βρεθεί ανάμεσα στους αθλητές και τις αθλήτριες μας. Τον περιφερειακό σύμβουλο κ.Χρήστο Μήττα που πάντα είναι δίπλα στον σύλλογο μας. Τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών Συμεών Δανιηλίδη για την στήριξη του. Και όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που είναι στο πλευρό μας.

 Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι βουλευτές μας : Άννα Ευθυμίου, Κώστας Γκιουλέκας και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης,καθώς και ο πρώην υπουργός και πολιτευτής κ.Γιάννης Μαγκριώτης.



  Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας Τζούντο κ Δημήτρη Μιχαηλίδη. Το πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ κ.Σάββα Λόρτο. Και τον πρόεδρο του ΕΑΣ Στίβου Θεσσαλονίκης κ.Τάσο Τομπούλη.

 Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές μας. Εύχεται η αγωνιστική χρονιά να είναι το ίδιο επιτυχημένη όπως και η προηγούμενη. Τέλος εύχεται υπομονή τους προπονητές και τις προπονήτριες μας.

 Στο τέλος αφήσαμε τους δύο μεγάλους χορηγούς της σημερινής εκδήλωσης :

την YuppiCamp

και την Dolphins of Greece.