ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : Ω ΤΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΜΠΑ....!!!




 Στο καλύτερο φετινό αγώνα της ομάδας που παρακολουθήσαμε, το σύνολο του Βαγγέλη Τσαντάκη δε δυσκολεύτηκε να νικήσει την ομάδα του Αγίου Αθανασίου με 77-41.

 Οι αθλητές μας μπήκαν στον αγώνα με μεγάλη διάθεση  και με στόχο να μην αφήσουν στους αντιπάλους τους την ελπίδα ότι μπορούν να διεκδικήσουν το παιχνίδι. Παρουσίασαν κατά διαστήματα ωραίο θέαμα και το σημαντικότερο , όποιος έμπαινε αλλαγή ήταν και καλύτερος από αυτόν που έβγαινε εκτός παιχνιδιού.

 Σιγά σιγά η διαφορά μεγάλωνε και αποτέλεσμα αυτού ,το σκορ του ημιχρόνου να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το πια ομάδα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα(ημίχρονο 40-27) κυρίως για το επίπεδο απόδοσης του μπάσκετ.

 Αίσθηση προκάλεσε η σύσσωμη παρουσία στην κερκίδα όλων των μικρών αθλητών μας από τα τμήματα των προπαίδων και μίνι, που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο κλειστό του Γεννηματά.

 Το τελικό 77-41, χαρακτηρίζει και την πολύ καλή αμυντική παρουσία των αθλητών μας, αλλά και αυτό που δηλώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια, ότι το κλειστό του Γεννηματά πρέπει να εκμεταλλευτεί περισσότερο γιατί αποτελεί ιδανική έδρα, ιδίως για σημαντικά παιχνίδια όπως το χθεσινό.

 Ευχαριστούμε όσο το σύνολο και τους προπονητές μας για τη χθεσινή επιτυχία, αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι γιατι το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο.


Το φύλλο αγώνα

ΝΕΑΠΟΛΗ - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  77 -41

Δεκάλεπτα: 25-13, 40-27, 64-36, 77-41

ΠΚ Νεάπολης (Τσαντάκης): Νείρος 5(1), Ιακωβίδης 4, Αλεξανδρίδης 7, Παπαβασιλείου 11, Χατζηστεφάνου 16(4), Παπαϊωάννου 4, Βουνάκης 11, Ταουκίδης 2, Γιαννούλης 11(3), Ανδριάς, Ασιγκίδης, Αξιαρλής 6. 

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Χατζόπουλος): Πυρετζής 3(1), Τέντζος 2, Σωτηράκογλου Ν., Παπαγκιντσίδης 7(2), Αναγνωστίδης, Τσιτσινάκης, Χριστάνης 9, Αλεξανδρής 6, Νικολαϊδης 9, Μπαχτσεβάνης 2, Σωτηράκογλου Α. 2. 


Φωτογραφίες