ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΒΑ : ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ...!!!




 Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΓΟΝΕΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, μετά από πρόσκληση των μεγάλων μπας και πάρουν τη ρεβάνς της ήττας από το παιχνίδι των Χριστουγέννων.

 Δυστυχώς για ακόμη μία φορά οι μπαμπάδες και οι μαμάδες έφυγαν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι αν και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ. Η αντεπίθεση των μικρών στα τελευταία λεπτά του αγώνα και η εγκατάλειψη της αντοχής για τους μεγάλους έφεραν το καταστροφικό γι αυτους αποτέλεσμα. Πλέον μετράνε δύο ήττες και θα περιμένουμε στη λήξη της σεζόν το τρίτο παιχνίδι για να δούμε αν καταφέρουν και πάρουν έστω και έναν αγώνα.

 Σε επιφυλακή ήταν όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης αν και δεν χρειάστηκαν για το παν ενδεχόμενο, ο σύλλογος είχε προμηθευτεί  και αρκετές φιάλες οξυγόνου για τους πιο ευαίσθητους μεγάλους.

 Τελικά όλα κύλισαν καλά, ευχηθήκαμε σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και αποχωρήσαμε από τον αγωνιστικό χώρο υποβαστάζοντας τους μεγάλους μιας και δεν είχαν κουράγιο ούτε βήμα να κάνουν!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ