ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΠΕΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 



Μετά τα αποτελέσματα του ΣΚ για την Γ΄Εθνική πέντε ομάδες υποβιβάζονται από την κατηγορία μας και αν σκεφτούμε ότι 8 ομάδες χάνουν την κατηγορία από την Α΄κατηγορία, φανταστείτε τι πρωτάθλημα θα έχουμε του χρόνου (ευλόγως πιστεύουμε πως δε θα έχουμε κάποια άσχημη περιπέτεια)...

Δυστυχώς στον αγώνα της Παρασκευής η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει το Φίλυρο όπου και θα είχαμε εξασφαλίσει κατά μεγάλο μέρος την κατηγορία, αλλά θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες και θα πρέπει να δείξουμε το ίδιο πάθος και δύναμη ώστε να χαρούμε την σημαντική επιτυχία και την επίτευξη του φετινού στόχου της ομάδας μας. Βλέποντας τα αποτελέσματα καταλαβαίνουμε ότι πλέον οι ομάδες τα δίνουν όλα μιας και έσφιξαν οι κ@λοι και ότι σίγουρα θα δούμε εκπλήξεις. Οπότε ας έχουμε στο μυαλό μας ότι όλα εξαρτώνται από τα δικά μας χέρια.

Όσο αφορά το παιχνίδι με το Φίλυρο, έχουμε αρκετά παράπονα από τους διαιτητές οι οποίοι και απέβαλαν τον αρχηγό Χατζηστεφάνου, τον κόουτς Τσαντάκη και τον έφορα Τσαπάρα. Αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για την ήττα ,μιας και έπρεπε να ελέγξουμε τα νεύρα μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι που παίχτηκε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σίγουρα οι αντίπαλοι στα μελλοντικά παιχνίδια δεν θα μας χαριστούν, ούτε οι διαιτητές μας χρωστούν. Οπότε ας έχουμε στο μυαλό μας ότι και γι αυτό , όλα εξαρτώνται από τα δικά μας χέρια.

Και στο κάτω κάτω αν παίζουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον και τίποτα...!!!

Την επόμενη Παρασκευή ένας ακόμη τελικός στο κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλη την ομάδα του Πρωτέα. Πιστεύουμε ότι και σε αυτό το παιχνίδι δίπλα στα παιδιά μας θα παραβρίσκονται και οι φίλοι της ομάδας που στους τελευταίους αγώνες δίνουν δυναμικό παρόν.

Το φύλλο αγώνα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΦΙΛΥΡΟΥ  77-83

Δεκάλεπτα: 16-19, 31-38, 50-51, 77-83

ΠΚ Νεάπολης (Τσαντάκης): Ιακωβίδης 12(1), Νείρος 2, Αλεξανδρίδης 6(1), Παπαβασιλείου 6, Χατζηστεφάνου 16(2), Βουνάκης 22(2), Ταουκίδης 9(1), Γιαννούλης, Αξιαρλής.

 Αετός Φιλύρου ( Ρόκας): Πετρίδης 10, Μαραγγινός 7(2), Αγάθος 17(2), Ουγουρλόγλου 4, Μεϊντανίδης 5(1), Παπανικολάου Ν. 7, Κομνιανίδης 18(1), Δρανόβαλης 9, Τσολάκης 6.

Φωτογραφίες