ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

 



Πρώτα κρατάμε τη νίκη, μετά κρατάμε το καλύτερο ημίχρονο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και τέλος κρατάμε το κακό δεύτερο μέρος του αγώνα.

Τα κρατάμε όλα, είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη και προβληματισμένοι για το δεύτερο ημίχρονο.

Σίγουρα το 56-28 του πρώτου μέρους έφερε χαλαρότητα και σε συνδυασμό των συνεχών αλλαγών παικτών (γιατί έτσι έπρεπε να γίνει ), συγκράτησαν το παιχνίδι μας στο δεύτερο μέρος,

Το ολοκληρωτικό μπάσκετ όμως του πρώτου μέρους έδειξε σε όλους πιο είναι το αθλητικό επίπεδο των παιδιών μας, μας έδειξε ότι σίγουρα θα μπορούσαμε να είμασταν παραπάνω στη βαθμολογία και μας έδειξε ότι έχουμε παρόν και μέλλον.

Τυχεροί οι φίλοι του συλλόγου που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο - πάνω από 200 άτομα. Πρώτη φορά είδαμε τον αντιπρόεδρο μας κ.Παπακώστα να χαμογελούν και τα μουστάκια του και να παραμιλά για την στήριξη προς την ομάδα από τους φίλους της. Μετά από χρόνια είδαμε τον γ.γ. Αντώνη Μποζίκη να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά δλδ να οργανώνει την κερκίδα. Στην κερκίδα και ο Γιώτης Δημητρόπουλος στέλνοντας τα μηνύματα του για το καλύτερο προς όλους. Και τέλος είδαμε μετά από καιρό όλα να πάνε καλά από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Όλοι οι αθλητες μας έδωσαν τα καλύτερα και πρέπει να σημειωθεί ότι ο κόουτς Τσαντάκης είχε την πολύτιμη βοήθεια του κόουτς Κασαπίδη , ο οποίος και βρέθηκε κοντά στην ομάδα μετά από καιρό.

Ευχαριστούμε όλες και όλους ΄παραβρέθηκαν και στήριξαν την ομάδα μας.

Απομένουν τρεις αγώνες ακόμη και πιστεύουμε και θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. 

Το φύλλο αγώνα

ΝΕΑΠΟΛΗ - ΠΡΩΤΕΑΣ  74 - 61

Δεκάλεπτα: 27-11, 56-28, 65-45, 74-61

Διαιτητές: Εκίζογλου-Καραβάς

ΠΚ Νεάπολης (Τσαντάκης): Νείρος, Γιαννελάκης, Ιακωβίδης 9(1), Αλεξανδρίδης 9, Παπαβασιλείου 10(2), Χατζηστεφάνου 20(2), Παπαϊωάννου, Βουνάκης 17, Ταουκίδης 4, Γιαννούλης 5(1), Ανδριάς, Αξιαρλής. 

Πρωτέας  (Χασόπουλος): Παπαδόπουλος, Πεζάτος 2, Κουτσός 2, Καραγιώργος 5(1), Ρατόπουλος 14, Τζέλος 4, Βασίλαγας 15(3), Τιγκλιανίδης 2, Τσακίρης 4, Ιμάκου, Πίσας 13, Καραφουλίδης.

Φωτογραφίες